Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Γοητευτικές χωρίς μακιγιάζ!

Γοητευτικές χωρίς μακιγιάζ!
Θέλετε να φαίνεστε πάντα περιποιημένες και γοητευτικές αλλά χωρίς makeup; Αν ναι, σας καταλαβαίνω, γιατί κ εγώ δεν μπορώ το έντονο μακιγιάζ, ειδικά το καλοκαίρι!

Γι’ αρχή είναι πολύ σημαντικό να περιποιείστε το πρόσωπό σας.
Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος για να φαίνεστε αναζωογονημένη! Οι τρόποι είναι πολλοί: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα gel καθαρισμού ή ακόμα και να φτιάξετε ένα δικό σας στο σπίτι, ή μπορείτε απλά να καθαρίζετε το πρόσωπό σας πρωί-βράδυ με γαλάκτωμα και με μία αναζωογονητική λοσιόν.




Εξίσου σημαντική είναι η ενυδάτωση και η προστασία. Η κρέμα ημέρας είναι απαραίτητη και ειδικά το καλοκαίρι δεν πρέπει να παραλείπουμε το αντηλιακό!
Το βλέμμα αρκετές φορές αρκεί για να γοητεύσουμε κάποιον, γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε την περιποίηση των φρυδιών μας. Το σωστό σχήμα τους μπορεί να γλυκάνει το πρόσωπο και σίγουρα να προσθέσει πόντους στη γοητεία μας! Συμβουλή: μην κάνετε υπερβολικά λεπτά ή υπερβολικά παχιά φρύδια, και αποφύγετε τα μολύβια φρυδιών αν δεν είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα.
Για τα χείλη, βοηθάει πολύ η απολέπιση και φυσικά η ενυδάτωση. Πάρτε μία καθαρή οδοντόβουρτσα, βάλτε πάνω λίγο νερό και βαζελίνη και μετά να τρίψτε την στα χείλη σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, κάνετε μία μίνι απολέπιση και απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Ενυδατώστε με το κλασικό liposan, το οποίο καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας!
summerbeauty_zps0fd4be4c
Τα μαλλιά προσθέτουν και αυτά πολλά στην εμφάνισή μας, για αυτό χρειάζονται extra περιποίηση! Το conditioner δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σας, ενώ αν έχετε άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για το καλοκαίρι, χρησιμοποιήστε τα, καθώς με τον ήλιο και τη θάλασσα είναι μία περίοδος που ταλαιπωρούνται περισσότερο!
Ας περάσουμε στην περιποίηση του σώματος, που είναι και αυτή απαραίτητη.
Η διατροφή είναι το νούμερο 1. Αποφύγετε όσο μπορείτε το έτοιμο φαγητό, τ’ αναψυκτικά και το πολύ αλκοόλ. Βάλτε στο καθημερινό σας μενού σαλάτες και φρούτα και πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς για να μην βαριέστε!
Πίνετε πολύ νερό! Τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα! Οι λόγοι είναι προφανείς.
Γυμναστείτε! Αν δεν είστε τύπος του γυμναστηρίου, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Μπορείτε απλά να πηγαίνετε για περπάτημα καθημερινά για τουλάχιστον μισή ώρα, ή να κάνετε γυμναστική στην άνεση του σπιτιού σας! Αυτό αρκεί!
Προσέξτε τη στάση του σώματός σας ( όσο περίεργο και αν σας φαίνεται)! Όσο όμορφη και αν είστε, το να έχετε μία καλή στάση σώματος που να εμπνέει αυτοπεποίθηση, είναι συν! Προσπαθήστε να έχετε ίσια πλάτη και το κεφάλι ψηλά είτε είστε όρθια είτε κάθεστε.
Τέλος, το προσωπικό σας στυλ πρέπει να ξεχωρίζει! Ανακαλύψτε τι σας ταιριάζει, τι σας βολεύει και προσθέστε τις δικές σας πινελιές! Πειραματιστείτε με διάφορα αξεσουάρ για να ενισχύσετε τη γοητεία σας!
Πέρα απ’ αυτά, δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να αισθάνεστε και να φαίνεστε όμορφη και λαμπερή!

Γράφει η Μαρία Κωνσταντοπούλου www.post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου