Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ανακατασκευή πέντε παιδικών χαρών και κατασκευή νέας από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Στην άμεση δημοπράτηση για την πλήρη ανακατασκευή πέντε (5) υφιστάμενων παιδικών χαρών προχωράει εντός των επόμενων ημερών ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος.
Παράλληλα στην ίδια διαδικασία θα δημοπρατηθεί η κατασκευή μιας εξ ολοκλήρου νέας παιδικής χαράς στο γεωτεμάχιο με ΚΑΕΚ 050238970001 που είναι χαρακτηρισμένος χώρος παιδικής χαράς βάσει εγκεκριμένου σχεδίου πόλης, επί του οικοδομικού τετραγώνου 76, στην Πολεοδομική Ενότητα 3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος.




Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παιδική χαρά που θα αποκτήσει ο Δήμος μας συνολικού εμβαδού 1.198 τ.μ.(κόκκινο) ενώ ακριβώς δίπλα στο οικοδομικό τετράγωνο 77 και με ΚΑΕΚ 050238969001 θα κατασκευαστεί χώρος στάθμευσης οχημάτων που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών, το οποίο έχει εμβαδό 1.818 τ.μ.(κίτρινο).


www.irafina.gr

4 σχόλια:

  1. ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ Θ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ12 Μαΐου 2016 στις 3:48 μ.μ.

    ΚΑΛΗΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΑΔΑ Ω6ΤΔ465ΦΘΕ-03Τ/22-5-2015 (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΥΝ) ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΟΦΟ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
      ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος για πάρα πολλά αλλά και εσείς παιδική χαρά σε περιοχή εκτός σχεδίου λίγο υπερβολικό

      Διαγραφή
  2. ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ Θ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ12 Μαΐου 2016 στις 9:34 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ). Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΟΦΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου