Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αετός Πικερμίου - Αήττητος Σπάτων 0-0 με 7 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες!

Αετός Πικερμίου - Αήττητος Σπάτων 0-0 με 7 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες!
Σε αγώνα κυπέλλου που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο Ραφήνα "Παν. Σκούφος", ο γηπεδούχος Αετός Πικερμίου αναδείχθηκε ισόπαλος με τη ομάδα του Αήττητου Σπάτων 

Ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ και απο τις δύο ομάδες, πολλά νεύρα, δύο αποβολές για Φρίγγη και Κονταρίνη του Αετού, αρκετές κίτρινες και με πολύ καλούς τους δύο τερματοφύλακες που πολλές φορές έσωσαν την ομάδα τους κρατώντας το μηδέν.




Με τον Ιωάννου σε δύο -τρείς φάσεις να χάνει καλές ευκαιρίες για γκολ τη μια μάλιστα με τη λήξη όταν σε εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή έστειλετη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Κονόμι που πετάχτηκεστον αέρα και έδιωξε, Ο Αετός είχε επίσης και άλλες δύο ευκαιρίες με Γκιτίδη και Βλασσόπουλο.
Αλλά η ισοπαλία , άφησε μια πικρία, όπως ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Γιώργος Οικονομόπουλος, διότι και ο Αήττητος έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Λάππα , Κολάκι , Τσούκα και Κατσικώστα να σκοράρει και εδώ θαπρέπει να αναφερθούμε στη πολύ καλή απόδοση του Τάσου Γκούτσια , τερματοφύλακα του Αετού. 
Αετός Πικερμίου (Μάνος Χωριανόπουλος):Γκούτσιας , Γιακουμέλος Κοντραρίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης(75' Λαμπρόπουλος), Γκιτίδης, Μοιρότσος,Βλασόπουλος, Ισκινίδης (80' Τσέρμος), Κιλιμτζίδης (85'Λετζάκης), Ιωάννου
Αήττητος Σπάτων  (ΓιώργοςΟικονομόπουλος) :Κονόμι, Ράπτης, Λίγκος (70' Κατσικώστας), Μπαράκος, Παπαδόπουλος, Τογιαλι, Κρητικός(60' Καρναβίας), Κολάκι, Λάππας, Τσούκας (86' Κουτρουμπίνης), Φράγκος)
Διαιτητής Α. Γαλάνης Βοηθοί : Τριγάζης Α. Κορωνιάς Ν. 
Με πολλά σφυρίγματα ο διαιτητής Α. Γαλάνης , ο οποίος όμως δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος που επηρέασε το αποτέλεσμα. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γκούτσια, , Μοιρότσο, Ιωάννου, Βλασσόπουλο, Λαμπρόπουλο και Γκιτίδη του Αετού και στον Τσούκα του Αήττητουενω απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τους Φρίγγη και Κονταρίνη του Αετού
Παρά τις κάρτες και τα νεύρα οι παίκτες και των δύο ομάδων αποχώρησαν απο τον αγωνιστικό χώρο χαιρετώντας ο ένας τον άλλον και ευχόμενοι τα καλύτερα για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Οικονομόπουλος προπονητής των φιλοξενουμένων , μετά τον αγώνα αναφερόμενος στην ομάδα του δικαιολόγησε την μη ύπαρξη ρυθμού στο παιχνίδι απο τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή και τις διακοπές στο παιχνίδι, "Η ομάδα μου είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι" δήλωσε στο rpn.gr o  Γ. Οκονομόπουλος.
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Μάνου Χωριανόπουλου προπονητή των γηπεδούχων ο οποίος αναφερόμενος στην ομάδα του δήλωσε "Κάνουμε τη δική μας προσπάθεια για να μοντάρουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη ομάδα για να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα"
Τον αγώνα παρακολούθησαν απο τις εξέδρες και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου των φιλοξενουμένων καθώς επίσης και ο εκλεκτός φίλος του rpn.gr και προπονητής στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ Βασίλης Γεωργακόπουλος.
Περισσότερες φωτογραφίες απο τον αγώνα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Κυριάκος Μαϊόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου