Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα maxwill's - για Αυθεντική pizza και «εύκολο» φαγητό που αξίζει να δοκιμάσετε!

Γλυφάδα, Περιστέρι, Αρτέμιδα

Αποτελούμε μια σύγχρονη πιτσαρία, η οποία έχει έναν και απαρέγκλιτο στόχο: τη δημιουργία μιας άμεσης, «βολικής»,
ποιοτικής αλλά και value for money πρότασης στο χώρου του «εύκολου» φαγητού. Μέσα από τα καταστήματά μας ή μέσω της διανομής (delivery) των προϊόντων μας, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων γευμάτων, snack, ροφημάτων και αναψυκτικών, σε δίκαιες τιμές, που αποσκοπούν στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών, από το πρωί έως το βράδυ.
Στόχος μας είναι η εδραίωση και η επέκτασή μας στην ελληνική αγορά μέσα από την παροχή προσεγμένων αλλά και οικείων γεύσεων με άμεσο και ευθύ τρόπο, ο οποίος θα διασφαλίζει την ευκολία και τη σιγουριά του πελάτη.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας. Έτσι, θέλοντας να είμαστε δίκαιοι, προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε δίκαιη τιμή, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύουμε τον δέοντα σεβασμό τόσο προς τους συνεργάτες μας κατά τη διάρκεια των συναλλαγών μας όσο και προς την κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο εντασσόμαστε.
Για εμάς ζητούμενα είναι η επίτευξη του συνδυασμού ποιότητας προϊόντος και άμεσης εξυπηρέτησης, γι’ αυτό και εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να προσφέρουμε προσεγμένα, φρέσκα και επιλεγμένα γεύματα και ροφήματα στους καταναλωτές.


Ακόμη, δρώντας με πνεύμα ακεραιότητας και ευσυνειδησίας, στοχεύουμε στη διαφανή και αξιόπιστη αντιμετώπιση του καταναλωτή, με τον οποίο αναπτύσσουμε σχέσεις ειλικρίνειας, άνεσης και εμπιστοσύνης.
Στόχος μας είναι η αποδοτικότητα, η κερδοφορία και η επιτυχία, τόσο της εταιρείας μας εν γένει όσο και των franchises μας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε εργαζομένους, οι οποίοι αναζητούν μια καθημερινή, εύκολη, ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση για το σνακ, τον καφέ ή το κυρίως γεύμα τους, αλλά και σε οικογένειες που επιθυμούν εύκολες και γρήγορες λύσεις προκειμένου να ικανοποιήσουν τις διατροφικές τους ανάγκες, μακριά από το αμφιβόλου ποιότητας junk food.


Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέου τύπου πιτσαρία βασισμένη σε ένα καινούργιο concept, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα, σιγουριά, ευκολία και αμεσότητα. Με την επικοινωνία του concept αυτού θέλουμε να επιτύχουμε την επανατοποθέτησή μας στην αγορά, βάσει του οράματός μας, και την εδραίωση του ονόματος και της ταυτότητάς στο μυαλό των καταναλωτών.

Με ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο δίκτυο καταστημάτων στη Λούτσα (Αρτέμιδα), το Περιστέρι και τη Γλυφάδα, προσφέρουμε τις ακόλουθες διατροφικές επιλογές:
  • Σάντουιτς/τυρόπιτες
  • Σνακ
  • Καφέδες, χυμοί, αναψυκτικά
  • Fast food (Take Away)
  • Πίτσες – Ζυμαρικά
  • Burgers
  • Παγωτά/επιδόρπια
Αναλυτικά όλες οι προσφορές και πληροφορίες στο: www.maxwills.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου