Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η αποκατάσταση της νομιμότητας στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος

Ο «Συμπαραστάτης» του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος έστειλε επιστολή -ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ- στις 13.03.2015 προς την Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου, πρός την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ και προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος με θέμα: «Συμπληρωματικά στοιχεία στη διαδικασία διαμεσολάβησης του «Συμπαραστάτη» για συνδρομή στην αποκατάσταση της
νομιμότητας στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος, επ’ αφορμή καταγγελιών.»

Αφού αναφέρεται στα προηγούμενα έγγραφα που έχει στείλει 44706/15.12.2014 με θέμα: «Διαδικασία διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη, με επισημάνσεις και διαβίβαση υπομνήματος (με στοιχεία καταγγελίας) του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου ¨Ο Αγ. Νικόλαος¨, σχετικά με την Αντιμετώπιση της αυθαίρετης συμπεριφοράς Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) – Ηχορύπανση από τον Δήμο Σ - Α και τις ελεγκτικές Αρχές» και 44681/15.12.2014 με θέμα: «Διαδικασία διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη, για συνδρομή στην αποκατάσταση της νομιμότητας στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος, επ’ αφορμή καταγγελιών (και αλληλοκαταγγελιών που έφθασαν ενώπιόν του), με επισημάνσεις επί διαφαινόμενης μη σύννομης λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), προς γνώση και για κατά νόμο ενέργειες των αρμοδίων, προς χάριν δημοσίου συμφέροντος, εν όψει και της εν εξελίξει διοικητικής και ποινικής έρευνας» και σε άλλα σχετικά έγγραφα για «Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ» καθώς και έγγραφα «Οι επί θεμάτων ΚΥΕ Αρτέμιδος ευρισκόμενες σε εξέλιξη Εισαγγελικές παραγγελίες και προκαταρκτικές εξετάσεις της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών [βλ. δυο περιπτώσεις : α) Κατεπείγουσες Εισαγγελικές παραγγελίες προς τον Δήμο Σ - Α, βάσει των υπ’ αριθ. πρωτ: 2ΠΕ/2015/21.1.2015 εγγράφων του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, στα πλαίσια της με αριθ.: Ε.Γ.: 120-12/12 ποινικής διερεύνησης και β) η με ΑΒΜ: Α/2013/1892 ποινική υπόθεση, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο «Συμπαραστάτης» από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες (30.1.2015) 3 και το Σύλλογο «Αγ. Νικολάου» Αρτέμιδος, αντίστοιχα ]»  (όλα μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά στο πρωτότυπο κείμενο που ακολουθεί) αναφέρει αναλυτικά τους νόμους που διέπουν την κατάσταση των αυθαιρέτων κατασκευών που έχουν κατακλύσει την παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος.
Κλείνει την επιστολή του λέγοντας: «παρακαλείσθε για τις κατά νόμο δικές σας ενέργειες (ενδεχόμενα και συμπληρώσεις ή διορθώσεις), λαμβάνοντας υπόψη ιδίως τα αναφερόμενα στο υπ’ αριθ. 8 ανωτέρω σχετικό, με ειδικότερη πρωτοβουλία της ΕΠΟΙΖΩ, στην οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες επιβάλλεται να παραθέσουν εκτός από τα υπ’ αριθ. 5, 6 και 7 ανωτέρω σχετικά και πλήρη ανάλυση των διαδικασιών και των κατά περίπτωση επιπτώσεων»

10 σχόλια:

  1. Και πάλι μπράβο κ. Ποθουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ15 Μαρτίου 2015 στις 10:01 μ.μ.

    Να και ενας που δεν ειναι του συστηματος παρολο που ηταν και υποψηφιος με τον τωρινο. Τωρα φαινεται στη πραξη απο τις ενργειες του οτι δεν ειναι υπερ της λαμογιας που ολες οι διοικησεις εφεραν σε αυτον το τοπο. Επισης διακρινω την ευαισθησια που εχει στα καυτα προβληματα που απασχολουν τους απλους δημοτες θιγομενους απο την ηχορυπανση καταστηματων-αεροδρομειου, την αυθαιρετη καταπατηση κοινοχρηστων χωρων - αιγιαλου που ανηκουν σε ολους τους πολιτες, τους αρχαιολογικους χωρους της Αρτεμιδας και τους καταπατητες της και πρωτιστως την πολυπαθη Β1 ζωνη και τα εσχη των προηγουμενων.
    Ποθουλακη, θα μας βρεις στο πλευρο σου στις προσπαθειες που κανεις για την αποκατασταση της νομιμοτητας στη περιοχη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ειναι ανυπαρκτη η Δημοτικη αρχη και ο Δημαρχος ανελαβε ο Ποθουλακης να τους καπελωσει ολους .Δεν βλεπω παντως κακοδιοικηση της δημοτικης αρχης.....για να ασχοληθει ο συμπαραστατης του δημοτη εκτος αν Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

      Διαγραφή
  3. Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΓΡΥΛΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΛΙΚΑΣ "ΤΑ ΑΡΠΑΖΩ".ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΞΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ,Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥΦΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ποθουλακης δεν πρεπει να παιρνει γραμμη απο κανεναν και να κανει την δουλεια του σαν ανεξαρτητη αρχη βασει του κωδικα του και των σχετικων διαταξεων που οριζουν το εργο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ποθουλακης πολυ καλα κανει την δουλεια του και δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος απο αυτον.Αλλα ειναι σαν να στελνεις ενα μικρο σκυλακι να διωξει την αγελη των λυκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πρόσεξες όμως κάτι. Κοντός μπορεί να είναι, "μικρός" όμως όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημαρχος προσπαθησε να αφοπλισει τον Ποθουλακη,με κοτοπονηριες "το κοτο δεν λαθος ο μητσος ειναι κοτα" αλλα ο Ποθουλακης δεν τρωει μπανανες.Ειναι μικρη η εξουσια,και η πολιτικη δυναμη που εχει για να στριμωξει αυτα τα λαμογια.Το μικρος παει στο εκτοπισμα εξουσιας που εχει ο Ποθουλακης ειναι το καλυτερο που μας συνεβει,τουλαχιστον τα λεει δημοσια να τα μαθουν και οι τυφλοι και οι κουφοι πολιτικα αλλα περαν αυτου δεν μπορει να κανει κατι παραπανω.Ο Δημαρχος προσπαθει τωρα να τον κανει εξιλαστηριο θτμα για να γλυτωσει το τομαρι του δεν ειναι τοσο απλα.Ολοι εχεται πεσει πανω στον Ποθουλακη να κανει και να λυσει θεματα που ειναι ευθυνη Δημαρχου και μετα θα τον πειτε ανικανο τον Ποθουλακη γιατι ειπε ειπε και δεν εγινε τιποτα.Ο ποθουλακης στην θεση που ειναι μονο να πει μπορει,να τα κανει ειναι υποχρεωμενος ο ανικανος ανυπαρκτος Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΣΚΙΑΣ17 Μαρτίου 2015 στις 11:25 π.μ.

    ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ.
    ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΘΘΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΥΡΑΚΙΣ 500.000ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΡ ΜΑΧΑΛΑ,ΜΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου