Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΗΠΑ: Άνδρας φυλακίστηκε επειδή πήγε στη δουλειά του νωρίτερα!

ΗΠΑ: Άνδρας φυλακίστηκε επειδή πήγε στη δουλειά του νωρίτερα!
Ο άνδρας που εργάζεται στη καθαριότητα του δήμου, παραβίασε κανονισμό που απαγορεύει τη συλλογή σκουπιδιών πριν τις 7 το πρωί.
Ο Κέβιν ΜακΓκιλ, 48 ετών, εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου Σάντι Σπρινγκς στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ξεκίνησε τη δουλειά του μισή ώρα νωρίτερα από το καθιερωμένο που είναι στις 7.





Το αποτέλεσμα; 30 μέρες φυλακή για τον άτυχο άνδρα! Δεν είναι βέβαια εντελώς αυθαίρετη η καταδίκη του, καθώς υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει τη συλλογή σκουπιδιών πριν τις 7 το πρωί. Έτσι λοιπόν, όταν οι κάτοικοι, άκουσαν κάποιον να κάνει αυτό το πράγμα, νωρίτερα από το καθορισμένο και μάλλον να τους χαλάει την ησυχία, κάλεσαν την αστυνομία.

Στη δίκη, ο 48χρονος δήλωσε ένοχος, μη έχοντας και δικηγόρο μαζί του. Ένας εκπρόσωπος από την εταιρία που δουλεύει, τον είχε συνοδεύσει περιμένοντας το όποιο χρηματικό πρόστιμο, ώστε να πληρωθεί αμέσως. Μόλις όμως ανακοινώθηκε η ποινή, ο άνδρας ισχυρίστηκε πως θέλει να δηλώσει αθώος και προσέλαβε δικηγόρο.

Η όλη αυστηρότητα της ποινής έγκειται στο γεγονός πως αρκετοί από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων και αθλητών, έχουν παραπονεθεί επανειλημμένα, για το γεγονός πως χάνουν τον ύπνο τους από τους ανθρώπους που μαζεύουν τα σκουπίδια πολύ νωρίς.

Κάποιες «κακές φωνές» δικαιολογούν το γεγονός πως τιμωρήθηκε ο 48χρονος πατέρας δυο παιδιών, καθώς σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τα δικαστήρια της περιοχής έχουν περάσει από καθεστώς ιδιωτικοποίησης και κάτι τέτοιο, μπορεί να φυλακίζει το «δράστη», αλλά δεν έχει καμιά επίπτωση στην εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου