Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μεξικό: Πλήρωσε 20 εκατ. δολάρια για να αλλάξει το σενάριο του James Bond

Μεξικό: Πλήρωσε 20 εκατ. δολάρια για να αλλάξει το σενάριο του James Bond
Οι «όροι» της μεξικανικής κυβέρνησης
Η μεξικανική κυβέρνηση έδωσε 20 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς της νέας ταινίας «Spectre», για να προβάλλουν μία
θετική εικόνα του Μεξικού- Δείτε τους όρους της παράξενης συμφωνίας!
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε η κυβέρνηση του Μεξικού στους παραγωγούς της ταινίας του διάσημου πράκτορα, James Bond, «Spectre», προκειμένου να προβληθεί μία θετική εικόνα της χώρας. Οι παραγωγοί της ταινίας δέχτηκαν φυσικά το ποσό και μαζί με αυτό και τους «όρους» της μεξικανικής κυβέρνησης.


                                    H Mεξικανή ηθοποιός Stephanie Sigman
Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, ο πράκτορας 007 πηγαίνει στην πρωτεύουσα του Μεξικού για να σταματήσει έναν Μεξικανό γκάνκστερ, ονόματι Σκιάρα, ο οποίος σχεδιάζει τη δολοφονία του δημάρχου της πόλης του Μεξικού. Το σενάριο όμως, θα αλλάξει μετά από απαίτηση της μεξικανικής κυβέρνησης, και ο Σκιάρα, δηλαδή ο κακός της υπόθεσης, δεν θα είναι Μεξικανός, ούτε το υποψήφιο  θύμα του, δήμαρχος της πόλης του Μεξικού, αλλά ένας διεθνής αξιωματούχος.

Οι παραγωγοί επίσης, συμφώνησαν να προβάλλουν μέσα από την ταινία τις ομορφιές του Μεξικού και έδωσαν έναν ρόλο σε μία νέα ηθοποιό της χώρας, τη  Stephanie Sigman, που θα υποδυθεί ακόμα ένα κορίτσι του διάσημου πράκτορα.

Η είδηση  αποκαλύφθηκε από άγνωστους hackers που κατάφεραν να μπουν στα λογιστικά βιβλία της παραγωγής, τα οποία είχε στην κατοχή της η εταιρεία Sony Pictures.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου