Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Περίμενε κέρδος και βρέθηκε με χασούρα 10.000 ευρώ!

Περίμενε κέρδος και βρέθηκε με χασούρα 10.000 ευρώ!
Ο 38χρονος απατεώνας πλησίασε τον ηλικιωμένο σε μια πλατεία, του έπιασε την κουβέντα και κατάφερε να τον πείσει ότι
μπορούσε να αγοράσει από το εξωτερικό συσκευές σε τιμές ιδιαίτερα χαμηλές.
Από την πλεονεξία του έπεσε στην παγίδα ενός πολυμήχανου απατεώνα που του υποσχέθηκε μεγάλα κέρδη από τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, ένας ηλικιωμένος στην Κατερίνη που εμπιστεύθηκε στον δράστη όλες του τις οικονομίες για να τις... επενδύσει!




Ο 38χρονος απατεώνας πλησίασε τον ηλικιωμένο σε μια πλατεία, του έπιασε την κουβέντα και κατάφερε να τον πείσει ότι μπορούσε να αγοράσει από το εξωτερικό συσκευές σε τιμές ιδιαίτερα χαμηλές, ώστε να βγάλει σημαντικό κέρδος από την πώλησή τους στην Ελλάδα. Όταν, μάλιστα, του έδωσε το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητάς του ως ενέχυρο, ο παππούς πείστηκε πως ήταν... καθ' όλα έντιμος!

Έτσι, του έδωσε 10.000 ευρώ για να αγοράσει για λογαριασμό του από το εξωτερικό 20 κινητά τελευταίας γενιάς! Όπως ήταν φυσικό, ο απατεώνας έγινε... άφαντος και από τις 19 Φεβρουαρίου που έγινε η συναλλαγή διέκοψε κάθε επικοινωνία. Ο ηλικιωμένος κατάλαβε πια ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κατέφυγε στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία που υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ ερευνούν αν έχει εξαπατήσει και άλλα ανυποψίαστα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου