Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ποια είναι η Rubicon Technology που κέρδισε 20% την προηγούμενη εβδομάδα

Ποια είναι η Rubicon Technology που κέρδισε 20% την προηγούμενη εβδομάδα
Ένας από τους μεγαλύτερους κερδισμένους της προηγούμενης συνεδρίασης της Wall Street ήταν η Rubicon Technology η οποία ενισχύθηκε 20,20% την Παρασκευή στα 4,82 δολάρια,
χάρη στις φημολογίες ότι η εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας κρυστάλλων ζαφειριών θα προμηθεύει την Apple με τα προϊόντα της για τα smartphones, τα τσιπς υπολογιστών και τα συστήματα οπτικών ινών της τελευταίας.
Το “άλμα” αυτό έχει ξεπεράσει κατά πολύ την πρόσφατη ανοδική τάση της εταιρείας, της οποίας η τιμή διαπραγματεύεται πλέον στη ζώνη των 4-4,74 δολαρίων.
Οι συσκευές κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο τους κρυστάλλους ζαφειριών για τις υπερευαίσθητες οθόνες τους. Αν και η Apple δεν χρησιμοποιεί το εν λόγω υλικό στην οθόνη του iPhone 6, φημολογείται ότι θα το χρησιμοποιήσει στο  Apple Watch που θα λανσάρει το 2015.
Δύο από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείες την προηγούμενη χρονιά ήταν η Peregrine Semiconductor, εταιρεία κατασκευής μικροτσιπ, και η Nanjing J-crystal Photoelectric Technology, εταιρεία κατασκευής διόδους εκπομπής φωτός.
Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται η LG Innotek, Tera Xtal Technology και η Crystalwise Technology.

newmoney.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου