Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο σκύλος βρήκε το χασίς, αλλά όχι τη φυτεία

Ένας 33χρονος ο «ιδιοκτήτης»Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δυο ξύλινες πίπες καπνίσματος, μια αναλογική ζυγαριά και ένα αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος.Όσο κι αν προσπάθησε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών, δεν κατάφερε να εντοπίσει τη χασισοφυτεία από την οποία είχε κλαδέψει ένας 33χρονος τους κλώνους που βρέθηκαν κορφολογημένοι στα σπίτια και τα αγροκτήματά του στην Κομοτηνή.
Οι αστυνομικοί είχαν χαρτογραφήσει όλες τις ιδιοκτησίες του υπόπτου από πληροφορίες που τους είχαν δοθεί και έκαναν έρευνες παντού με τη βοήθεια του σκύλου. Όμως, εκτός από τους κομμένους κλώνους κάνναβης που ακόμη δεν έχουν εξακριβώσει από πού προέρχονται, βρήκαν μόνο εννέα συσκευασίες και ένα κουτί με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 86 γραμμαρίων.
Σε διάφορα σημεία κατασχέθηκαν ακόμη δυο ξύλινες πίπες καπνίσματος, μια αναλογική ζυγαριά και ένα αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος, που δείχνει ότι κάπου υπάρχει φυτεία με δενδρύλλια και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται. Ο 33χρονος δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου