Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα υπερπολυτελή ιδιωτικά τζετ διασήμων προσωπικοτήτων

Δείτε τα υπερπολυτελή ιδιωτικά τζετ διασήμων προσωπικοτήτων
Ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψει κανείς σε μια απομονωμένη εξωτική παραλία είναι με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο.
Αυτό το γνωρίζουν καλά οι διάσημοι και πάμπλουτοι καθώς πολλοί από αυτούς, διαθέτουν όχι μόνο ιδιωτικά τζετ, αλλά και τις ίδιες τις παραλίες στις οποίες απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Δείτε τη λίστα με τους διάσημους ιδιοκτήτες τζετ:

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς δαιθέτει το Boeing 767-33A που βρίσκεται συνήθως στο αεροδρόμιο του Luton, βόρεια του Λονδίνου. Φέρεται να είναι διακοσμημένο με χρυσό στο εσωτερικό.



Τυπικά, αυτό ανήκει στο λαό των ΗΠΑ αλλά εκείνος που εκμεταλλεύεται πλήρως το Air Force One, είναι ο πρόεδρος Ομπάμα. Είναι ένα Boeing 747-200B και είναι εξοπλισμένο με αυτοδύναμο φορτωτή αποσκευών και την δυνατότητα εφοδιασμού καυσίμων κατά την πτήση.



Ο Gautam Singhania, πρόεδρος του Ομίλου Raymond, είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του τζετ Challenger που διαθέτει το προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα Collins ProLine IV EFIS.



Αυτό το Bombardier BD-700 Global Express, ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Bill Gates και το οποίο του προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδεύει ασταμάτητα από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη ή από το Λος Άντζελες στη Μόσχα.



Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Harrison Ford οδηγεί το δικό του τζετ, ένα Cessna 525B CJ3 Citation, το οποίο μεταφέρει 6 άτομα και μπορεί να ταξιδέψει 1.900 ναυτικά μίλια.



Ο Anil Ambani, πρόεδρος ενός εκ των μεγαλύτερων ιδιωτικών ομίλων στον κόσμο, κάνει βόλτες με αυτό το κομψό Falcon 7X.



Ο Σουλτάνος ​​του Μπρουνέι αγόρασε το Boeing 747-430 για περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος διαθέτει και άλλα αεροσκάφη, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο και ίσως το πιο πολυτελές.



Ο Jackie Chan είναι ο ιδιοκτήτης του Embraer Legacy 650. Η τιμή εκκίνησης του τζετ είναι 29 εκατομμύρια δολάρια.



Ο Donald Trump αντικατέστησε το 1968 727 τζετ του με ένα νεότερο 757, το οποίο είναι εφοδιασμένο με ελαιογραφίες, λάμπες από κρύσταλλο και επιχρυσωμένες ζώνες ασφαλείας.



Πηγή: newmoney.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου