Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ, 16-10-2014

Πρώτη Δημοσίευση: 12/10/2014
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και των άρθρων 3 και 4 του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20-4-2011), σας προσκαλούμε να
προσέλθετε στην 16η τακτική συνεδρίαση (Αρ.Πρ.29191), που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα, στις 16-10-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 μ.μ, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
  1. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ανώνυμης μoνομετοχικής δημοτικής επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία " ΜΕΔΗΜ Α.Ε ". (ειδικός αγορητής: κ. Ηλίας Ψηνάκης, Δήμαρχος).
  2. Περί ορισμού αντιπροσώπων των Δήμων μελών του ΣΠΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Βάιος Θανασιάς).
  3. Περί λήψης απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Μαραθώνος οικονομικού έτους 2014. (ειδικός αγορητής: κα Σωτήρχου Άννα, Προϊσταμένη της διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών).
  4. Περί 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2014 του ΝΠΔΔ «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» Δήμου Μαραθώνος. (ειδικός αγορητής: Δημοτικός Σύμβουλος –Πρόεδρος ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ κ. Βασιλική Σταυρακοπούλου-Κατσαρού).
  5. Περί αντικατάστασης των μελών της επιτροπής πιστοποίησης και ελέγχου της καλής εκτέλεσης εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνος σύμφωνα με τα άρθρα 67 και 70 του Π.Δ 28/1980. (ειδικός αγορητής: κα Σωτήρχου Άννα, Προϊσταμένη της διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών).
  6. Περί λήψης απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των αρμοδιοτήτων των προβλεπόμενων από την κείμενη ισχύουσα νομοθεσία επιτροπών προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνος για τα έτη 2014 – 2015. (ειδικός αγορητής : κα Σωτήρχου Άννα, Προϊσταμένη της διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών).
  7. Περί λήψης απόφασης για την σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. (ειδικός αγορητής : κα Παππά, δημοτική σύμβουλος) .
  8. Περί πρακτικής άσκησης σπουδαστών. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Βάιος Θανασιάς ).
  9. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική μελέτη για τις εναλλακτικές θέσεις χωροθέτησης των έργων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Μαραθώνα και των συνοδών έργων αυτής. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Ρείσογλου).
  10. Περί λήψης απόφασης για την συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. (ειδικός αγορητής: κ. Λιβαθινός Σπύρος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου).
  11. Περί λήψης απόφασης για την συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ειδικός αγορητής: κ. Λιβαθινός Σπύρος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.)
  12. Περί λειτουργίας Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης. (ειδικός αγορητής: Δημοτικός Σύμβουλος –Πρόεδρος ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ κ. Βασιλική Σταυρακοπούλου-Κατσαρού)
  13. Περί ενημέρωσης για τον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και λήψη απόφασης για εκδήλωση απαιτούμενων ενεργειών. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Ρείσογλου.)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σπύρος Λιβαθινός

1 σχόλιο:

  1. ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ...!
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ.#

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου