Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Πρωτοδικείο Αθηνών - Επίσημη Ανακοίνωση Εδρών του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος

Η συνεδρίαση που ορίστηκε με την 570/2014 Πράξη της Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου
Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών:
Επικυρώνει τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαϊου 2014 και της 25ης Μαϊου 2014 για την ανάδειξη Δημάρχου, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την δημοτική περίοδο από 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως 31η Αυγούστου.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 24η Ιουλίου 2014 και δημοσιεύθηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου στην Αθήνα σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του την 28η Ιουλίου 2014

25 σχόλια:

  1. Τωρα τρέξτε να προλαβαίνετε την εντσταση.Το Αγκαθι Μαργετη ειναι εκτος,μηπως πεταξετε και το βαριδι Ζηση.Τα λαμογια τεως Δημαρχους Τυρακη-Τουντα,πρεπει να τους βαλει στην δικη του ροτα ο Δημητρης,γιατι αυτοι αποκλειεται να μην θελουν να συνεχισουν τις αλητειες που ηξεραν επι δημαρχιας τους.Η Ζηση θα εχει πολυ πλακα να πεταχτει εξω,με ενσταση,γιατι με τον Κατσαλιρο με ενσταση μπηκε στο ΔΣ.Τωρα τι θα κανει και με την συμμορια Κασιμη ειναι παλι ενα τεραστιο ερωτηματικο,πως αυτα τα ατομα θα απογαλακτιστουν απο την νοοτροπια ΚΑΣΙΜΗ.Η Μωραιτη λεει Κασιμης και βουρκωνει,ο Λαμπρου οι Κασιμικοι Απ΄εδω δυνατο εκρηκτικο παζλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαος εβγαλε πρωτους τουςδυο αυτους πρωην δημαρχους.Αφηστε τους να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο[ οιος ολαος τοιουτοι και οι αρχοντες]

      Διαγραφή
  2. Το Τρομερα ευχαριστο ειναι εκτος ο ΚουτσοΜαρκος,το ανθρωπος που καταστρεψε τον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορυ παλιομπετουγιες ηθελα να γραψω το καθαρμα,και εγραψα το ανθρωπο,ενω ειναι ανθρωποειδες.

      Διαγραφή
    2. Οταν στελναμε στην δευτερη κυριακη δυο σπαταναιους να τα βλεπαμε. Τωρα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ........

      Διαγραφή
  3. Το επισης ευχαριστο ειναι επισημως και ο Λιγδης Γκινοσατης εκτος,ασχετα αν θα μιλα και θα ενεργει,με το υποχειριο Ντελακη.Και ειναι πολυ ευχαριστο γιατι οι Ψηφοφοροι ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφισαν τον Διεφθαρμενο Λιγδα,αλλα τον Κολοτουμπα Τσαντηλα,που ειναι και γραφικος μεχρι ηλιθιοτητας.Ειχε την Ραφτοπουλου στην γωνια να την τσακισει,και μαζι της θα εσφαζε και τον Δημητρη,εκανε διπλη κολοτουμπα στο πατωμα,και πηγε στην Ντελακη,και πεταξε τον Λιγδη εκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω την Ραφτοπουλου επρτεπε να τσακισει ο Τσαντηλας αυτη ειναι η επικινδυνη. Ο Γκινοσατης ειναι τελειωμενος και η Ντελακη ανυπαρκτη

      Διαγραφή
    2. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ..... ΛΟΥΤΣΑ

      Διαγραφή
  4. Το αλλο καλο Δυνατο αινιγμα,ειναι ο Μαρλαντης,της ΑΝΑΣΣΑ,που μπηκε στο ΔΣ παρα τον πολεμο και λασπη που εφαγε απο την ΑΝΝΑ,και τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ τον Στρατηγο-Δεκανεα της ΑΝΑΣΣΑ.Αν ειχε κατεβει μονη της η ΑΝΝΑ χωρις αυτη την μοσχαροκεφαλη τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Αρσακειαδα που μολις τελειωσε το εξαταξιο Γυμνασιο πηγε εργατης στην πρωην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ της ρεμουλας,και απο την ρεμουλα βγηκε επικοινωνιολογος για να σε βγαλει τριτο στους τρεις.Στις προηγουμενες εκλογες ειχε φερει τριτο τον Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε αναρτησιες
    να ονομασετε το μπλογκ
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝ.ΑΚΤΗΣ ...
    Μονον Αριστο γειτονες γραφουν και ο ΚΑΝΕΝΑΣ
    Μετα θα το ονομασετε το μπλογκ του ΚΑΝΕΝΟΣ.....
    ΒΡΕΕΕΕ τι επαθα να μην κατοχυρωσω ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΑΝ ΦΕΤΑ ...απο προβατινα....ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΙΚΗ ......
    Λοιπον ο κανενας εχει copy rightκαι ειναι του ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ .....
    Αυτο για τον επομενο που θα παρει το Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ....
    ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ.....θα ξεφορτωθει και κανεναν ποντικο .απο αντιπολιτευση καπαπιδια ....η ανασσα ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ τα κασιμια οποτε θα κουμανταρει μονος του ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ......

    ΤΕΛΟΙΟ ......ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΑΝΩΘΕΝ ΜΟΥ ...απλα τελοιο.....αντε να τα μαζευω δεν θα εχω λογο υπαρξης σε λιγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καληνυκτα Κ Κανενα εχουμε τον ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ να γελαμε.

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ,Η ΑΝΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΧΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TA TROL THS SPATARTEMIDAS Γ@Μ....ΤΗΝ ΑΝ ΑΚΤΗ ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετοιες εκφρασεις,και αυτο το λεξιλογιο δεν αντιπροσωπευει κανεναν συνδυασμο,απλα δειχνει το επιπεδο αναγκων που εχει ο τοπικος πληθυσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως το blog να ελεγξει την κατασταση με τους μαιμου σχολιαστες που παριστανουν αλλους και τις ασυναρτισιες και βρισιες. Αρχιζουμε ατομα που παρακολουθουμε χρονια να μπερδευομαστε και να μην εχει κανενα νοημα να διαβαζουμε τα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα ποιος ειναι ποιος εδω μεσα εχω μπερδευτει και κουραστει ο καθενας παριστανει τον αλλο αν δεν αντιμετωπιστει αυτο το προβλημα δεν αξιζει να παρακολουθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ2 Αυγούστου 2014 στις 1:31 μ.μ.

      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΛΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ.ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΣΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

      Διαγραφή
  11. Στα καφενεια τα ηλεκτρονικα ολοι ειμαστε ανωνυμοι,οποιος θελει να ειναι επωνυμος,δεν εχει ψευδωνυμο,η το ψευδωνυμο οδηγει σε υπαρκτο προσωπο.Τι ζηλεια ειναι αυτη με ολοκληρωτικα καθεστωτα πια.Οποιος βαρεθηκε να μιλα ελευθερα εχεις πολλες χωρες με παογορευσεις,και ποινες μεχρι και θανατο.Η Αθηναικη Δημοκρατια πρεσβευει την απολυτη ελευθερια,και τον σαρκασμο,και την ειρωνεια,και την διακωμωδησει των δημοσιων Αρχοντων.Οποιος δεν βολευται ας παει στις τρωγλες του σκοταδισμου.Εχει τοσες πολλες για ολα τα γουστα,τα ανοικτα σε σχολια παντος ειδους μπλογκς ελαχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ...ΠΡΟΣΧΩΜΕΕΕΕΕΕΕΝ
    ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΑΝ ΑΚΤΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ .....
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΘΩΜΑΣ ...ΚΥΡΙΟΣ....
    ΒΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΠΕΡΩΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΓΑΜΙ@ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ.ΜΟΝΟ ΚΛΩΤΣΕΣ.

      Διαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ Μ@@ΝΙΑ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕΣ Π@@ΤΣ@Σ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΑΡΑΤΗΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό δεν είναι blog, είναι αίσχος. Δεν το ξανανοίγω αν δεν απομονώσει αυτούς τους βρωμερούς αρρώστους. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ θα σου δώσω μία ιδέα συμβουλή. ΄Ολοι οι μπλογκίτες γνωρίζουν την γραφή σου, τις απόψεις σου, τις ιδέες σου, τα πιστεύω σου, την ορθότητα του λόγου σου. Είσαι αυθεντικός . Δεν μπορεί να σε αντιγράψει κανείς . Γράφε λοιπόν ως Ανώνυμος, έτσι θα σκοτώσεις όλες τις μαϊμούδες ! Εγώ διαβάζω όλους τους σωστούς Ανώνυμους και με επηρεάζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ .Γραφω ως μπογιας ως ανωνυμος γραφω περισσοτερα σχολια απο αυτους ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Τωρα τιθεται ενα ζητημα ΑΝ ΑΦΗΝΕΙς ΤΑ ΤΡΟΛ να καταστρεφουν μια αναρτηση για δικους τους λογους.Εδω υπαρχουν δυο τακτικες.Η μια ειναι τους ακολουθεις κατα ποδας και γραφεις περισσοτερο απο αυτους με ολα τους τα ψευδωνυμα η ανωνυμος.Η ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ απο ενα μπλογκ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ,Και τα δυο τα εχω κανει κΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΝ ΣΘΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΕΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ Αυο ειναι δημοκρατια αναμενω οδηγιες.Παντως ενα μπλογκ το κλεισαμε στο παρελθον πολλοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ μαζί σου. Δώσε σήμα, εσύ που έχεις εμπειρία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου