Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Άρτεμις - Σοβαρός κίνδυνος για την καταλληλότητα κολύμβησης

Ευτυχώς και για εφέτος οι παραλίες μας, με εξαίρεση το κέντρο της Αρτέμιδος (αρ. 22  στον χάρτη και αρ.11 στον κατάλογο). Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να ευχαριστεί του τοπικούς
άρχοντες και ειδικότερα τον Δήμαρχο.
Ο Δήμαρχος  θεωρεί αναγκαία την κατασκευή Μαρίνας στον τόπο. Πιστεύει ότι αυτό είναι το μόνο που λείπει και από ότι φαίνεται είναι σίγουρος ότι αυτό θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ναι, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, μια και δεν τελεσφόρησε το Φαραωνικό έργο του ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων έβαλε μπρος για το επόμενο μεγαλεπήβολο σχέδιο. Ένα σχέδιο που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί. 
Οι μελέτες και μόνο είναι αρκετές για παχυλές αμοιβές, μια και εκτός από το ήδη υπάρχον λιμάνι, οπουδήποτε αλλού αν γίνει Μαρίνα θα απαιτηθούν σοβαρές μελέτες λόγω τοποθεσίας που είναι εκτεθειμένη στην μανία της θάλασσας


Να και το "Διατάζουμε και αποφασίζουμε..."

ΑΠΟΦΑΣΗ 408/2013 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ - ΜΑΡΙΝΑΣ" ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Το γεγονός ότι για την κατασκευή Τουριστικού Λιμένα – Μαρίνας στο Δήμο μας απαιτούνται να γίνουν οι σχετικές ενέργειες, στις Δημόσιες Υπηρεσίες
Αποφασίζει 
Εξουσιοδοτεί τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος:
α) Σπάτων – Λούτσας κ.Γιαννάτο Σωτήριο και
β) Αρτέμιδος (Λούτσας) κ.Μπαλόπητο Παναγιώτη

ώστε να παρίστανται από κοινού ή μεμονωμένα ως εκπρόσωποι του Δήμου, στις αρμόδιες Υπηρεσίες και να προβαίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την κατασκευή «Τουριστικού Λιμένα – Μαρίνας», σε τοποθεσία της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Ο Δήμαρχος 
Χρήστος Αντ. Μάρκου
Εσωτ. Διαν.:
- Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων
- Γραφείο Δημάρχου

Για το συγκεκριμένο θέμα, στο πρόσφατο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αρτέμιδος, στις 10 Ιουνίου, ρωτήθηκε ο πρόεδρος κ. Μπαλόπητος αν είχε γνώση του θέματος και είπε ότι δεν ήξερε τίποτα, παρόλο που από ότι φαίνεται στο έγγραφο, το οποίο μπορείτε να δείτε και εδώ, του είχε κοινοποιηθεί. 
  • Ή ο κ.Μπαλόπητος είναι εντελώς ανίκανος 
  • ή ο κ. "Αποφασίζουμε και διατάξουμε" ακολουθεί μέθοδο κοινοποίησης εγγράφων τα περιστέρια ή τον καπνό
  • ή κρύβεται κάτι πολύ σοβαρότερο και έπρεπε το θέμα να περάσει απαρατήρητο...
Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί δεν βαρεθήκαμε να κολυμπάμε και να απολαμβάνουμε τις παραλίες της Αρτέμιδος.

Πάντως το σαξές στόρι της Δημοτικής Συμμορίας δεν θα έχει χάπι εντ!!

1 σχόλιο:

  1. Μα τι μου λετε τωρα?ΟΤΙ Μπαλωνουνε τα αμπαλωτα?Οτι πετανε πουλακια με αποφασεις αναθεσεις μελετουλες κλπ κλπ Οτι τους λεει η κτηματικη οτι παρανομουν ΚΑΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,μεχρι που ερχεται το 100? εκει μπροστα στην μουρη τους ειναι οι παρανομιες..εκει που στειλανε για αμμοληψια....στραβωμαρα εχουν η νομιζουν οτι εχουμε ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ..... ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΦΟΙΝΗΚΙΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ BEACH VOLLEY?

    ANTE KAI...ΣABBATIATIKA...ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ?Εβαλε το ρΑΔΙΟ ΧΑΛΑΖΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ..πλην των κουφομπαλωμενων ΠΟΥΛΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου