Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συναυλία του Νίκου Βέρτη στα Ιωάννινα

Δέκα χρόνια… δέκα πόλεις, με ατελείωτα μουσικά ταξίδια στα πιο μαγευτικά και ερωτικά σημεία της χώρας – Δείτε πού θα εμφανίζεται ο διάσημος καλλιτέχνης. Ήδη ο πρώτος σταθμός της μεγάλης
περιοδείας του Νίκου Βέρτη σε όλη την Ελλάδα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία! Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων παρουσίας στη δισκογραφία, δέκα πόλεις φιλοξενούν ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών που πρώτοι είχαν την χαρά και την τιμή να απολαύσουν οι θαυμαστές του στα Ιωάννινα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε ένα άρτιο πρόγραμμα σε ένα χώρο που κυριολεκτικά δεν έπεφτε «καρφίτσα», στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή, ενώ ο ίδιος τίμησε τους Ηπειρώτες ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια.

Και το team συνεχίζει δυναμικά για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές, με επόμενο σταθμό την Πάτρα, την Τρίτη 1η Ιουλίου.

...Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Μυτιλήνη, Καβάλα, Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη!

Βάζοντας στις αποσκευές του το νέο του cd με τίτλο «Προτάσεις», που βρίσκεται από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του πρώτο σε πωλήσεις, οραματίζεται να «ταξιδέψει» τη μουσική του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για χάρη της μεγάλης του αγάπης… της μουσικής!

Ο,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για την έννοια του όρου περιοδεία – συναυλίες στην Ελλάδα απλά ξεχάστε το…

Η νύχτα πέφτει, τα φώτα και ο αξεπέραστος ήχος δίνουν ζωή σε μία τεραστίων διαστάσεων σκηνή 30 μέτρων που στήνεται από τα επτά φορτηγά που μετακινούνται κάθε φορά και σε διαφορετική πόλη, με ένα υπεράριθμο επιτελείο και σκηνικά (6 κολόνες ύψους 14 μέτρων και 4 κινητές κερκίδες για τις VIP θέσεις σε καναπέδες) με πάνω από 100 ρομποτικά φώτα. Ένα υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, δεν θα στερήσει σε καμία περίπτωση από την επαρχία την ποιότητα του θεάματος. ΄Ενα κινητό μεγάλο club που θα ζωντανεύει στην εκάστοτε πόλη. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

«Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων...
Καλό καλοκαίρι, ας αδιαφορήσουμε στα δύσκολα και ας δεχτούμε προτάσεις για της ζωής τα όμορφα», γράφει ο καλλιτέχνης στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Πρόγραμμα περιοδείας:

Ιωάννινα - 21 Ιουνίου: Χώρος στάθμευσης Πανηπειρωτικού Σταδίου
Λάρισα - 26 Ιουνίου: Χώρος στάθμευσης Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης
Πάτρα - 1 Ιουλίου: Χώρος στάθμευσης φορτηγών, έναντι Veso Mare
Ρόδος - 12 Ιουλίου: Λιμάνι
Ηράκλειο - 17 Ιουλίου: Λιμάνι
Μυτιλήνη - 02 Αυγούστου: Μαρίνα Μυτιλήνης
Καβάλα - 09 Αυγούστου: Λιμάνι
Χαλκιδική - 14 Αυγούστου: Καλλιθέα, χώρος Stigma Club
Αλεξανδρούπολη - 19 Αυγούστου: Λιμάνι
Θεσσαλονίκη - 28 Αυγούστου: Λιμάνι

Ώρα έναρξης: 21:00

Ώρα προσέλευσης: 19:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ

Ενημερωθείτε και κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ. Μπορείτε να ενημερώνεστε και από την επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη εδώ, αλλά και στο facebook.
















Φωτογραφία από το χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη η μεγάλη συναυλία στην Πάτρα (φώτο: Κωνσταντίνος Σοκολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου