Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Έρχεται μικρό Jeep με 1.3lt diesel

Οι Ιταλοί το έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, όμως μέχρι σήμερα δίσταζαν να δώσουν το «πράσινο φώς» σε ένα προϊόν που η ανάπτυξή του και η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα ακριβή. Οι πληροφορίες
μας όμως αναφέρουν, ότι...Οι Ιταλοί το έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, όμως μέχρι σήμερα δίσταζαν να δώσουν το «πράσινο φώς» σε ένα προϊόν που η ανάπτυξή του και η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα ακριβή.

Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν, ότι μετά και την τελευταία έρευνα που έκαναν οι Ιταλοί στην Αμερικανική αγορά, η οποία έδειξε ότι η αποδοχή ενός μικρού SUV με τα σήματα της Jeep, θα ήταν ιδιαίτερα ζεστή, ακόμα κι αν αυτό είναι δικίνητο!

Παράλληλα θεωρείται δεδομένη και η επιτυχία του στην Ευρωπαϊκή αγορά, με γνώμονα την τεράστια εμπορική επιτυχία του Mini Countryman. Ετσι οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να δώσουν το πολυπόθητο «sì» και οι Αμερικανοί να ξεκινήσουν την μελέτη και την παραγωγή του μικρού Jeep!

Το… baby Jeep (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το όνομά του) θα «χτιστεί» πάνω στο πλαίσιο του 500L. Οσο και αν ακούγεται δύσκολα για αυτοκίνητο Jeep, αναμένεται να είναι δικίνητο με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς. Βέβαια, στις τεχνολογικές μελέτες που θα κάνουν οι ΙταλοΑμερικανοί, θα αναζητηθεί λύση και για τετρακίνητη έκδοση, κάτι που εφόσον υλοποιηθεί, αναμένεται να ριχτεί στην αγορά πολύ αργότερα από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου