Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

To συλλεκτικό One M9 Ink στα χέρια της Jourdan Dunn

Η σταρ της πασαρέλας συνεργάστηκε με την HTC για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου
smartphone, με μια απεικόνιση σε στυλ body art χαραγμένη στην πλάτη της συσκευήςΗ HTC παρουσίασε το Limited Edition One M9 Ink, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη σταρ της πασαρέλας Jourdan Dunn.






Απηχώντας τη λατρεία του κόσμου της μόδας για το body art, το One M9 Ink αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που εμφανίζει μια απεικόνιση σε στυλ body art, χαραγμένη στην πλάτη της συσκευής. Το νέο smartphone και η σχέση του με την Jourdan αποτυπώθηκαν στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Matt Irwin και αποκαλύφθηκαν στην παρουσίαση του One M9 Ink στο Λονδίνο.

Με τον αέρα μιας σταρ που έχει στο portfolio της εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδικά και ταυτόχρονα λατρεύει το body art, η Jourdan συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη Cally-Jo, δημιουργό του τατουάζ στο χέρι της Rihanna, για τη σχεδίαση του πρώτου HTC Ink.

«Το One M9 είναι το ομορφότερο smartphone που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα, ενώ το Ink αντανακλά την προσήλωσή μας στη σχεδίαση κορυφαίου επιπέδου, που εκφράζεται και μέσα από τις συνεργασίες μας με δημιουργικούς ανθρώπους όπως η Jourdan», σχολίασε η Cher Wang, διευθύνουσα σύμβουλος της HTC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου