Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτέλεσε άστεγο μπροστά σε παιδιά!

Υπολογίζεται πως περίπου 50 παιδιά παρακολούθησαν τον αστυνομικό να πυροβολεί πέντε
φορές τον άστεγο, επειδή δεν άφηνε το μεταλλικό ραβδί που κρατούσε.Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι. Θύμα ένας άστεγος άντρας, που δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς από αστυνομικό, όταν αρνήθηκε να αφήσει τη μεταλλική ράβδο που κρατούσε. Το περιστατικό συνέβη σε δημοτική πισίνα την Πέμπτη, την ώρα που στο χώρο βρίσκονταν και παρακολουθούσαν περίπου 50 παιδιά!






Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο από κάποιους που θεώρησαν ότι ο άντρας αποτελούσε απειλή. Εκείνος, αν και ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς να αφήσει κάτω το αντικείμενο που κρατούσε - και το οποίο θεωρήθηκε όπλο - αρνήθηκε. Τότε ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές, ενώ τα παιδιά, που βρίσκονταν στην δημοτική πισίνα καθώς παρακολουθούσαν ένα πρόγραμμα, ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ο άντρας μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διοικητική άδεια από τον διοικητή της αστυνομίας, ενώ ένας μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο άντρας ήταν γνωστός στην περιοχή, ακίνδυνος και πως είχε πάντα μαζί του το ραβδί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου