Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

«Σήκωσαν» πάνω από ενάμισι τόνο σταφίδα

Ανενόχλητοι τρύπωναν επί μια εβδομάδα στην αγροικία ενός παραγωγού σε περιοχή του
Αιγίου τρεις επιτήδειοι, οι οποίοι κατάφεραν να «σηκώσουν» σταδιακά από την αποθήκη του περισσότερο από ενάμισι τόνο κορινθιακής σταφίδας! Στην τελευταία εισβολή τους, όμως, συνελήφθησαν.

Το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες ηλικίας 23, 45 και 33 χρόνων εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αίγιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, ακινητοποιήθηκε και στην καρότσα του βρέθηκαν τα 1.100 κιλά κορινθιακής σταφίδας που είχαν μόλις αρπάξει από την αποθήκη του παραγωγού.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και κατά την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τις 7 Οκτωβρίου ως την περασμένη Τρίτη είχαν φορτώσει σταδιακά άλλα 500 κιλά κορινθιακή σταφίδα στο ίδιο όχημα, ενώ από την αποθήκη της αγροικίας που διέρρηξαν είχαν κλέψει ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν βενζινοκινητήρα επεξεργασίας σταφίδας, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ! Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και εξετάζεται να έχουν λεηλατήσει και άλλες αγροτικές παραγωγές.

*** Σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα μπήκε ως πελάτισσα μια 30χρονη Ελληνίδα, αλλά οι υπάλληλοι την αντιλήφθηκαν να κρύβει διάφορα προϊόντα και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, οι οποίοι τα βρήκαν πάνω της και τα απέδωσαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου