Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Λίτσα Γιαγκούση: Το διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα


«Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος», είπε η τραγουδίστρια
Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη η Λίτσα Γιαγκούση η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το δύσκολο και ξαφνικό διαζύγιο που είχε με το Χρήστο Δάντη αλλά και πώς έμαθε πέρσι από την τηλεόραση πως τέθηκε εκτός μουσικού σχήματος. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε μάθει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πως η ίδια δεν θα συμμετέχει σε μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Με "κρέμασαν" πέρυσι σε συνεργασία, πολύ ανέντιμα. Παλιά δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Από την τηλεόραση έμαθα ότι δεν θα υπάρχω στο σχήμα», δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και στα social», λέει η Λίτσα Γιαγκούση.

Δείτε την Λίτσα Γιαγκούση και τον Χρήστο Δάντη το 1994 στον Πρωινό Καφέ με παρουσιάστρια την Ρούλα ΚορομηλάΗ τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως το διαζύγιό τους ήταν δύσκολο. «Απασχολούσαμε τα Μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε. Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου