Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Eco-friendly beauty: Πώς θα φροντίσεις την επιδερμίδα σου ξοδεύοντας λιγότερο νερό

Ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις μια πιο φιλική προς το περιβάλλον ρουτίνα ομορφιάς
Με το μέσο άνθρωπο στο δυτικό κόσμο να καταναλώνει σήμερα περίπου 140λίτρα νερού ημερησίως, σίγουρα έχεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να αλλάξεις την ρουτίνα ομορφιάς σου, να την κάνεις πιο «πράσινη», πιο φιλική προς το περιβάλλον και να συμβάλεις έτσι με τον τρόπο σου στην εξοικονόμηση του.

Κι ενώ ίσως πιστεύεις πως αυτό κοστίζει ακριβά ή σημαίνει μεγάλες θυσίες, μια waterless προσέγγιση στα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι μια καλή αρχή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αντιθέτως, θα σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τον πλανήτη.

Πάρε μια ιδέα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και αξίζει να δοκιμάσεις!

Instant Magic Facial Dry Sheet Mask by Charlotte Tilbury

Πρόκειται για μια sheet mask διαφορετική από εκείνες που ήξερες μέχρι τώρα. Είναι το τέλειο προϊόν για να ανανεώσεις την εικόνα σου και να φωτίσεις το πρόσωπό σου, πριν από μια βραδινή έξοδο ή ένα πάρτι. Η Instant Magic Facial Dry Sheet Mask by Charlotte Tilbury περιέχει ένα μοναδικό cocktail από εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέριων ελαίων, πεπτιδίων και βιταμινών, που κάνουν πραγματικά θαύματα σε λίγα μόνο λεπτά και το αποτέλεσμα της δράσης τους έχει μεγάλη διάρκεια. Το αναζωογονητικό cocktail της sheet mask αυτής μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές που φαίνονται, μαλακώνει την επιδερμίδα, κάνει ένα lifting στο πρόσωπο και ενυδατώνει.



Πούδρα C-Shot by AVON

Η πούδρα C-Shot by AVON περιέχει μια καθαρή δόση από 100% βιταμίνη C για πιο λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Περιέχει ακόμη Βιταμίνη Ε, η οποία είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Πρόσθεσε λίγη ποσότητα από αυτή τη μεταξένια πούδρα στην παλάμη, ανάμειξέ την μαζί με την ενυδατική ή το serum σου καθημερινά ή όποτε χρειάζεσαι άμεσα υγιή όψη και λάμψη στην επιδερμίδα σου. Το προϊόν βοηθάει στην ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου, μειώνει την φθορά της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, την έκθεση στη UV ακτινοβολία & τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.



Raspberry, beetroot & ginger lip Juicer by The Body Shop

Φρόντισε τα χείλη σου και διατήρησε τα απαλά και ενυδατωμένα με τα Lip Juicers by The Body Shop. Το συγκεκριμένο lip balm είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυσικών συστατικών και διατίθεται σε 5 ακαταμάχητα αρώματα, εμπνευσμένα από τα smoothies. Θα λατρέψεις την αίσθηση που αφήνει στα χείλη, ενώ απλώνεται εύκολα και προσφέρει μία γερή δόση ενυδάτωσης, που θα τα ανακουφίσει και θα τα κάνει λεία και απαλά. Το άρωμά του εξίσου υπέροχο: σμέουρα, παντζάρι και ginger!



Ethique Wonderbar Conditioner για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά

Όπως λέει και το όνομά του αυτό το προϊόν είναι θαυματουργό. Είναι ένα conditioner σε στερεή μορφή, με έλαιο καρύδας και βούτυρο κακάο και Βιταμίνη B5 που διαρκεί έως και πέντε μήνες και μυρίζει υπέροχα. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά και τα ξεμπλέκει, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο δέρμα για να του χαρίσεις βελούδινη υφή.



από την Ειρηνη Διαμαντακιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου