Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Εξοπλισμός της Samsung από το διάστημα έπεσε σε αυλή σπιτιού (pics & vid)


Το απόλυτο σοκ έζησε μια οικογένεια στο Μίσιγκαν, όταν κάτι σαν... δορυφόρος -της Samsung- προσγειώθηκε στην αυλή τους.
Η Nancy Welke και ο σύζυγός της Dan βγήκαν στην αυλή, όταν, ξαφνικά, άκουσαν ένα τρομερό θόρυβο, γύρω στις 08:45 το πρωί του Σαββάτου.

Το τελευταίο πράγμα, ωστόσο, που περίμεναν να αντικρίσουν στο σπίτι τους, στο Μίσιγκαν, ήταν κάτι που έμοιαζε με... δορυφόρο!

Το αντικείμενο, ωστόσο, το οποίο λειτουργούσε ακόμη, ενώ έπεσε με αερόστατο -με το μπαλόνι να κρέμεται στα καλώδια του ρεύματος από πάνω του- είχε μία επιγραφή που έγραφε ''Samsung Space Selfie".

Για όσους δεν το έχετε ακούσει ξανά, πρόκειται για το όνομα της τεχνολογικής καινοτομίας της Samsung, που μόλις την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε τις αποστολές, στέλνοντας ένα Galaxy S10 5G να ταξιδέψει στην στρατόσφαιρα, για να δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να στείλουν το πρόσωπό τους στο διάστημα! Μέχρι σήμερα, μόνο οι αστροναύτες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν μια selfie στο διάστημα.

Και αυτό θα γινόταν με ένα αερόστατο υψηλής πίεσης μεγάλου υψόμετρου, με μέγεθος όσο μισό γήπεδο μπάσκετ (10,5μ.Χ18μ), που απογειώθηκε από μια ειδική πλατφόρμα στη Νότια Ντακότα των Η.Π.Α., μεταφέροντας ένα S10 5G, μέσα σε μια ειδική κατασκευή, φτάνοντας στα 64.900 πόδια.

Λίγες ώρες αργότερα, τελικά, η εταιρεία επιβεβαίωσε, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση, πως, πράγματι, δικό της είναι το αντικείμενο, που κατατρόμαξε τη Nancy και τον Dan, και τόνισε πως ήταν προγραμματισμένη η προσγείωση, μόνο που, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή, μετακινήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου