Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Gemballa hypercar

Ο Γερμανός βελτιωτής Gemballa αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο κατασκευασμένο in-house μοντέλο στις αρχές του 2020, αρχικά σε πρωτότυπη έκδοση.
Όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του βελτιωτικού οίκου, Steffan Korbach, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης χρημάτων από διάφορους επενδυτές, καθώς οι μηχανικοί της φίρμας βρίσκονται σε διαδικασίες εξέλιξης με σκοπό να δημιουργήσουν ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο, βασισμένοι κυρίως στην εμπειρία τους και χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα με τον βελτιωτή οι επιδόσεις του συγκεκριμένου hypercar θα είναι εκρηκτικές, με το «0-100 km/h» να επιτυγχάνεται σε κάτω από 2,5 δευτερόλεπτα, ενώ για το «0-200» ο αντίστοιχος χρόνος θα είναι 6,5 δευτερόλεπτα. Σε ότι αφορά τις επιλογές του κινητήρα, ίσως στο μέλλον να παρουσιαστεί και μία υβριδική έκδοση, η οποία θα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο της Gemballa να λανσαριστεί προαιρετικά και με χειροκίνητο κιβώτιο.
Να αναφέρουμε ότι το 2010, ο ιδρυτής της εταιρείας Uwe Gemballa, βρέθηκε νεκρός στη Ν. Αφρική, ενώ σύμφωνα με τις αρχές είχε εκτελεστεί εν ψυχρό με τα χέρια δεμένα στο κεφάλι. Μάλιστα αρκετοί είχαν συνδέσει το θάνατό του με τα οικονομικά προβλήματα που είχε η ομώνυμη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου