Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Aυτό είναι το ταχύτερο θωρακισμένο αυτοκίνητο στον κόσμο

 Η αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής συστημάτων & οχημάτων ασφαλείας, AddArmor,
παρουσιάζει το ταχύτερο θωρακισμένο αυτοκίνητο στον κόσμο.
Σαν βάση για αυτό το εγχείρημα χρησιμοποιήθηκε ένα Audi RS7 Sportaback βελτιωμένο μηχανικά από τη γνωστή εταιρεία APR. Μετά τις ανάλογες αλλαγές, ο twin turbo βενζινοκινητήρας V8 φτάνει σε απόδοση τα 771 άλογα και τα 1.085 Nm ροπής, με το αμάξωμα να πετυχαίνει τελική ταχύτητα 325 χιλιομέτρων ανά ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα.




Όσον αφορά τα δεδομένα της θωράκισης, η AddArmor έχει χρησιμοποιήσει μια σειρά από εφαρμογές που αυξάνουν τα επίπεδα ασφάλειας στην κλίμακα B4, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Μεταξύ άλλων, πολλά μέρη του πλαισίου με polycarbon και τα κρύσταλλα έχουν αντικατασταθεί με προϊόντα που μπορούν να αντέξουν επίθεση από βαρύ οπλισμό. Παράλληλα, το εν λόγω θωρακισμένο RS 7 Sportaback εφοδιάζεται με πολλά συστήματα που παραπέμπουν σε ταινία του James Bond. Μερικά εξ αυτών είναι ο μηχανισμός εκτόξευσης καπνού, η νυχτερινή κάμερα 360 μοιρών, η ενσωμάτωση όπλων και πολλά ακόμη στοιχεία.

Στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε το θωρακισμένο αυτοκίνητο της AddArmor με τις υψηλές επιδόσεις, το κόστος εκκίνησης τοποθετείται στα 185.000 ευρώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου