Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Ψωμόπουλος & Ρία Αντωνίου: Ποιος βιασμός; Ρομαντικές αποδράσεις

Το εκρηκτικό μοντέλο απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του επιχειρηματία
και από ότι φαίνεται το ζευγάρι δίνει νέα ευκαιρία στη σχέση του
Καλά τα έλεγε ο Αντώνης Ρέμος. Αυτοί οι δύο πάνε να μας τρελάνουν. Ο λόγος για την Ρία Αντωνίου και τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Το ζευγάρι λίγο μετά το σκάνδαλο του «βιασμού» είναι μαζί και εκτός από εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα παραγματοποποιούν και ρομαντικά ταξίδια αναψυχής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real η Ρία και ο Χρήστος την περασμένη βδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ. Βρέθηκαν εκεί καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στο πλευρό του είχε και την καλλονή αγαπημένη του.












Ο Χρήστος Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα. Μια παγκόσμια διοργάνωση ISE με ηλεκτρονικά συστήματα και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας για επιχειρήσεις, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο εκθέτες από όλο τον κόσμο.















Πάντως, όσον αφορά τη μήνυση που είχε καταθέσει το μοντέλο σε βάρος του συντρόφου της, την απέσυρε και το όλο θέμα είναι… σαν να μην έγινε ποτέ! Οι δυο τους επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την απόφαση να σώσουν τον έρωτά τους!




Οι ανιγματικές αναρτήσεις στα Insta Stories


Βεβαία εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ρία Αντωνίου στο λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα στα Insta Srories ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη μια εικόνα με ερωτηματικά και στη δεύτερη ένα μήνυμα στο οποίο γράφει κατηγορηματικά: «Συγγνώμη, δεν είμαι κορίτσι για σχέση». Τώρα για ποιον χτυπάει η καμπάνα μόνο αυτή ξέρει.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου