Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Λίσα Σέρινταν: Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η ηθοποιός του CSI

Ήταν μόλις 44 ετών- Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά- Αποκλείουν την αυτοκτονία οι δικοί της άνθρωποιΣαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο του Χόλιγουντ πως η Λίσα Σέρινταν μόλις στα 44 της χρόνια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής τα φώτα της δημοσιότητας, η ηθοποιός περνούσε δύσκολα στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια και αυτό την είχε επηρεάσει πολύ στην ψυχολογία της.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι δικοί της άνθρωποι αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Ήταν μία από τις ηθοποιούς των σειρών «CSI Miami» και του «Invasion».

«Όλοι αγαπούσαμε την Λίζα και είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό της», ανέφερε συνάδελφός μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατό της. Υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό του «Sex and the city», Ron Livingston.

Η Λίσα Σέρινταν γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1974 στο Μακόν της Τζόρτζια. Μετά από σπουδές στο Carnegie Mellon School of Drama στο Πίτσμπουργκ, συνέχισε την επιμόρφωσή της στη Μόσχα και αφού εργάστηκε στο Λονδίνο, επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Ήταν επίσης φωτογράφος και έχει εμφανιστεί στις σειρές: FreakyLinks, Las Vegas, CSI: Crime Scene Investigation, Diagnosis: Murder, Journeyman, και The Mentalist.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου