Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Στην Κηφισιά παρκάρουν... όπου βρουν!


Εικόνες ντροπής αντικρίζει καθημερινά όποιος διαβαίνει τους κεντρικούς δρόμους της αγοράς της Κηφισιάς, καθώς δεκάδες οδηγοί παρκάρουν παράνομα, όπου βρουν,
σε μπάρες αναπήρων, σε πεζοδρόμια, σε εισόδους καταστημάτων, διπλοπαρκάρουν -εν ολίγοις, κάνουν ό,τι τους κατέβει, χωρίς συνέπειες.





Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές: παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε θέση αναπήρου, δίπλα του όχημα του διπλωματικού σώματος και οι οδηγοί απουσιάζουν. Μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα δεν μπορεί να προχωρήσει στη διάβαση αναπήρων. Ένας οδηγός έχει κλείσει το σημείο και εκείνη -παρά τη δυσκολία που βιώνει- αναγκάζεται να βγει στον δρόμο, για να ανέβει ξανά στο πεζοδρόμιο και να πορευτεί με ασφάλεια.

Άλλος έχει παρκάρει το όχημά του πάνω στον πεζόδρομο, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την είσοδο ενός καταστήματος. Δίπλα του βρίσκεται και μία μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού. Λίγα μέτρα πιο κάτω, ένα ασημί τζιπ έχει κλείσει τη διάβαση των τυφλών, καθώς έχει… καβαλήσει το πεζοδρόμιο, ενώ μια μητέρα αγωνίζεται να διασχίσει τον δρόμο με το καροτσάκι.





Το πρόβλημα, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες, γιγαντώθηκε τα τελευταία χρόνια, ενώ η δημοτική αστυνομία απουσιάζει...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου