Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Κούριερ υπεξαίρεσε 11.500 ευρώ από πληρωμές πελατών με αντικαταβολή

Η δράση του 64χρονου, που κράτησε πέντε μήνες, εξιχνιάστηκε από την έρευνα της Ασφαλείας
Αντί να αποδίδει τα μεγάλα χρηματικά ποσά που του παρέδιδαν πολίτες οι οποίοι πλήρωναν με αντικαταβολή για την αγορά εμπορευμάτων, τα... τσέπωνε ένας 64χρονος εκπρόσωπος εταιρείας ταχυμεταφορών με έδρα την Καλαμάτα! Η δράση του, που κράτησε πέντε μήνες, εξιχνιάστηκε από την έρευνα της Ασφαλείας.

Όπως εξακριβώθηκε μέχρι στιγμής, ο 64χρονος υπεξαιρούσε διάφορα ποσά σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις, από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 21 Ιανουαρίου φέτος, με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει περισσότερα από 11.500 ευρώ! Τα όσα έκανε, αποκαλύφθηκαν όταν οι εταιρείες που είχαν στείλει τα εμπορεύματα άρχισαν να διεκδικούν το αντίτιμο από τους αγοραστές, που έμειναν έκπληκτοι καθώς είχαν ήδη πληρώσει!

Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Πάντως, η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχει βάλει στην τσέπη και άλλα ποσά από πληρωμές ανυποψίαστων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου