Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΚΕΛ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ

ΣΤΙΣ 20/3/2019 ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ (ΣΤΟ Γ’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ) ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Λ. ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» (ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ), ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ (Χ. Ποθουλάκη) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΗ, ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες σηματοδοτεί πλέον η πρόσφατη παραπομπή σε ποινική δίκη και συγκεκριμένα στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (20.3.2019) εκείνων των υπερασπιστών του 14χρονου επίμονου σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ ΑΕ (υπέρ του οποίου υπαναχώρησαν τελικά οι Δήμοι Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου), εγκαλούμενοι τώρα από τον εισαγγελέα για τις σε βάρος του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος ενέργειες, ελεγχόμενοι για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου, κλπ.

Επί του παρόντος η εφημερίδα δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα τελευταία επί του θέματος της εν λόγω ποινικής δίωξης στοιχεία, πλην όμως είναι βέβαιο ότι στην ουσία δικάζεται σε ποινικό επίπεδο η λύση «ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι», δια μέσω των υποκινητών και υποστηρικτών οι οποίοι συκοφάντησαν, οπότε τελικά ο εισαγγελέας τους κάθισε ….. στο σκαμνί.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο πάντως είναι ότι αυτή η ποινική εξέλιξη αποτελεί καρπό του αποκλειστικού αγώνα του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χρήστου Ποθουλάκη, ο οποίος από το 2016 έχοντας ως φαίνεται εντοπίσει από την έρευνά του αδιάσειστα στοιχεία μεθοδεύσεων και αξιόποινων πράξεων (έχουν ήδη δημοσιευθεί πολλά από αυτά) προσέφυγε στην ποινική δικαιοσύνη για ζητήματα νομιμότητας του έργου του ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, με εκβολή αγωγού στη θάλασσα της Ραφήνας στα βόρεια σύνορα με την Αρτέμιδα, όταν άλλοι τρεις (3) αγωγοί βιολογικών καθαρισμών εκβάλλουν στην παράκτια ζώνη της Αρτέμιδος, τη στιγμή που ο αγωγός της Ψυττάλειας θα φθάσει έως τη θέση «Αγ. Γεράσιμος» Παλλήνης (για να αποχετευτεί η Παλλήνη στην Ψυττάλεια), δηλαδή τέσσερα (4) χιλιόμετρα από το σημείο συγκέντρωσης των αποβλήτων των Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας - Πικερμίου

Είμαστε ευτυχείς ως εφημερίδα διότι σε προηγούμενα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά μας (Δείτε κατά σειρά στα φύλλα : 4.12.2015, 26.10.2016, 15.12.2016, 22.4.2016, 16.11.2017 και 9.6.2017) έχουμε παρουσιάσει εκτενώς τα αποκαλυπτικά στοιχεία που μας παρείχε ο συμπαραστάτης γύρω από την υπόθεση αυτή, οπότε παραθέτουμε προς υπενθύμιση των αναγνωστών τα σχετικά εξώφυλλα της εφημερίδας που εκτός των άλλων μας δικαιώνουν δημοσιογραφικά, όχι βέβαια δικαστικά γιατί τον τελικό λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και πριν φυσικά αυτή αποφανθεί κανείς δεν κρίνεται από εμάς ως προς το αν είναι ένοχος ή αθώος, άλλωστε ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι πολιτικά πρόσωπα και άλλα που υπάρχουν – μνημονεύονται στα δημοσιεύματά μας δεν σημαίνει ότι είναι καν κατηγορούμενοι, άλλωστε η προβολή τους γίνεται για δημοσιογραφικούς λόγους και μόνον στο πλαίσιο της παρουσίασης και περιγραφής πολιτικών, απόψεων και περιστατικών και τίποτα περισσότερο. Ότι αφορά τη δικογραφία μας είναι άγνωστο το περιεχόμενό της και επουδενί τα δημοσιεύματά μας δεν πρέπει να συγχέονται με οτιδήποτε άλλο.


Αυτά λοιπόν επί του παρόντος, και όπως είπαμε δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες πέραν της ημερομηνίας της δίκης και ότι η υπόθεση αφορά το αποχετευτικό – ΚΕΛ και παράπλευρα αυτού ζητήματα.

Γ.Γ.- από 21.12.2018 δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΑΛΗΘΕΙΑ»  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου