Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ;

Ήρθε η ώρα να πάρει ο καθένας μας απόφαση και να δράσει για να προασπιστεί από που πιστεύει.
Τα λόγια και τα σχόλια είναι πολύ καλά, εποικοδομητικά και χρήσιμα, αλλά ήρθε η "ώρα της αλήθειας", ήρθε η ώρα για τον κάθε ένα από εμάς που πιστεύουμε πόσο καταστροφικό θα είναι το ΚΕΛ να σταθούμε στο πλάι του μόνου ανθρώπου που είχε το σθένος, το θάρρος, την υπομονή και την επιμονή, με μεθοδικότητα να φτάσει την υπόθεση μπροστά στην δικαιοσύνη.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση, να υπερασπιστούμε και εμείς το καλό του τόπου.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι δύσκολο (όλα τα δύσκολα τα έκανε εκείνος). Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε στην άκρη το πληκτρολόγιο και τον καναπέ μας και να είμαστε πλάι του ΣτΔΕ, Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ, στον αγώνα του για την Αρτέμιδα και το περιβάλλον της που προστατεύουμε και αγαπάμε!


Στο ακροατήριο του Γ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μετά από έγκληση του Συμπαραστάτη και άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα, παραπέμπονται (άγνωστο σε εμάς ποιοι και πόσοι) για δίκη (20.3.2019), εκείνοι οι υπερασπιστές του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι (με αγωγό στη θάλασσα), που κατά τον Εισαγγελέα διέπραξαν ποινικό αδίκημα υπονόμευσης με συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Σπάτων - Αρτέμιδος, κ. Χρήστου Ποθουλάκη, ενώ αυτός ασκούσε τα καθήκοντά του, υπερασπιζόμενος τη νομιμότητα, το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον και την εφικτή (οικονομικά, τεχνικά & κοινωνικά) όπως πλέον αποδεικνύεται, λύση σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας (μελέτη του από 26.11.2015)
Οι πολίτες της Αρτέμιδος είχαν δώσει το πράσινο φως συμπαράστασης στον Συμπαραστάτη, κάτι που μαθαίνουμε έχει καταγράψει και ο Εισαγγελέας.
Όμως τι θα πράξουν ΤΩΡΑ οι δημ. Παρατάξεις, ο Δήμος και οι πολυπληθείς σύλλογοι της Αρτέμιδος;
Θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, συμπαραστεκόμενοι στον Συμπαραστάτη, θα τον θεωρήσουν «αναρμόδιο» όπως ορισμένοι είχαν ανακοινώσει (ενώ οι υπόλοιποι ανέχθηκαν ή περιέργως σιώπησαν) παραβλέποντας αυτή τη φορά και την βούληση του Εισαγγελέα ή θα σιωπήσουν εντελώς για μια ακόμα φορά;
(Η υπόθεση κατ’ ουσία φαίνεται ότι αφορά και εκδικάζει το έργο του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι)

3 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019.
    ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ Κ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά και ελπίζω του χρόνου να είσαι ακόμα εδώ γιατί θα έχουν προηγηθεί εκλογές και αν ξαναβγεί ο Δ.Μάρκου θα την έχεις κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.

      ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΑΡΑΣΑ ΗΔΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟ Κ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

      ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

      ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ 2022 Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΕΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΥ.

      ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ Κ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου