Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019

Επιστροφή εκδρομέων: Μεγάλες ουρές στον Ισθμό

Πάνω από 300 μέτρα η ουρά των αυτοκινήτων στον Ισθμό – Μποτιλιάρισμα και στην Αθηνών Λαμίας – Στα 100 μέτρα η ουρά των αυτοκινήτων στις Αφίδνες
Με τα... γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στο κλεινόν άστυ. Αν και η επιστροφή δεν έχει πάρει ακόμα μαζικά χαρακτηριστικά οι πρώτες ουρές άρχισαν να σχηματίζονται στους δύο κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό, η κίνηση των οχημάτων λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα διεξάγεται με δυσκολία και οι ουρές των αυτοκινήτων όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το protothema.gr, ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας όπου στα διόδια των Αφιδνών έχει σχηματιστεί ουρά που φθάνει τα 100 μέτρα.

Στο μεταξύ ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα προς Αθήνα όπου νωρίτερα το μεσημέρι είχε σημειωθεί καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Εξαιτίας της σύγκρουσης και αυξημένης κίνησης είχε δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Σύμφωνα με την τροχαία τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και η κίνηση στο σημείο διεξάγεται ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου