Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

H Brigitte Macron με look που δεν μας έχει συνηθίσει

Η Brigitte Macron είναι ελάχιστα συντηρητική όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές της. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αψηφά τις συμβάσεις λανσάροντας συχνά μίνι φορέματα Louis Vuitton και slick σιλουέτες από τον Alexandre Vauthier και τον Balmain.
Aυτές τις μέρες όμως εμφανίστηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τo show Giambattista Valli Haute Couture, με ένα απροσδόκητο look που περιλάμβανε ένα T-shirt και τζιν.

Η κυρία Macron συχνά κρατάει τα πράγματα απλά και κομψά σε off-duty περιστάσεις με πλεκτά ή ένα σακάκι και skinny τζιν, μια γαλλική εκδοχή στην “Sloane Ranger” αισθητική της πριγκίπισσας Diana.
Η Macron έχει παίξει αρκετές φορές με αυτό τον συνδυασμό κυρίως στα ταξίδια της στο εξωτερικό, όπως την Ινδία και την Ουάσινγκτον, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, που αποχωρίστηκε τα tailored σύνολα της με θηλυκά φλοράλ σε ροζ αποχρώσεις.

Στη δεύτερη εμφάνιση της σε σόου υψηλής ραπτικής, (έχει εμφανιστεί άλλη μία μόνο φορά στην επίδειξη του Dior τον Ιούλιο του 2015) παρέδωσε μαθήματα χαλαρής κομψότητας με ένα τοπ σε tomato red απόχρωση με χρυσά κουμπιά στα μανίκια κι ένα σκουρόχρωμο denim παντελόνι.
Τα αξεσουάρ της ολοκλήρωσαν ζωηρά το look και περιλάμβαναν ένα επίσης κόκκινο ρολόι με δερμάτινο λουράκι και απλές σουέντ western μπότες.



Splash

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου