Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Νεαρός πυρπολούσε κάδους απορριμμάτων στη Λάρισα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό κατά συρροή και οδηγήθηκε
στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται αν είναι υπαίτιος και για άλλες πυρκαγιέςΆδοξο τέλος είχε το… πύρινο οδοιπορικό στους δρόμους της Λάρισας για ένα νεαρό που άναβε φωτιές στο πέρασμά του και όχι μεταφορικά, αλλά στ’ αλήθεια! Ο σύγχρονος «Νέρωνας» πυρπολούσε τους κάδους ανακύκλωσης, αλλά συνελήφθη άμεσα.





Πυροσβεστική και Αστυνομία κινητοποιήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι φωτιές άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη στους δρόμους της πόλης. Τρεις κάδοι ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των δύο, ενώ στον τρίτο η πυρκαγιά προκάλεσε μικρότερες ζημιές, καθώς σβήστηκε από τους πυροσβέστες.

Λίγα λεπτά μετά τον τρίτο εμπρησμό, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 29χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ο δράστης, αλλά δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο κατέστρεφε την δημοτική περιουσία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό κατά συρροή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται αν είναι υπαίτιος και για άλλες πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου