Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Πολάκης: Η διευθύνουσα σύμβουλος της Roche νομίζει πως η Ελλάδα είναι αποικία

«Πήρε τη δέουσα απάντηση στις συναντήσεις που είχαμε και τώρα απειλεί με απόσυρση», γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Τα βέλη του κατά της διευθύνουσας συμβούλου της Roche Hellas εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή την απόφαση της εταιρείας να αποσύρει από τη θετική λίστα το ογκολογικό φάρμακο Cotellic.





Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει απαράδεκτη και εκβιαστική στην τακτική της Roche.



Θεωρεί πως «...είχε προγραμματίσει άλλα κέρδη λόγω της υψηλής τιμής, που της επέτρεπε 'ενεργητικές πολιτικές προώθησης' του φαρμάκου μέσω των γιατρών»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, με την αναγκαστική πρόσθετη έκπτωση 25% στα νέα φάρμακα για τα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας δεν της βγαίνει:

«Η CEO της εταιρείας στην Ελλάδα νομίζει πως είναι σε αποικία και πήρε τη δέουσα απάντηση στις συναντήσεις που είχαμε και τώρα απειλεί με απόσυρση! Το ίδιο της κάνει και θα πληρώσει η εταιρεία αυτή την κίνηση και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο...».

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΤΙΠΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΛΑΚΗ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΚΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΣΕ ΧΙΊΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλος ο κόσμος τον καταριέται αλλά αυτός κάθε μέρα είναι όλο και πιο γερός γιατί κακό σκυλί ψώφο δεν έχει και μπορεί να θάβει τρία μέτρα κάτω απο το χώμα οτιδήποτε δεν του γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΤΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ.ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.
      Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΑΝΟΥΝ Κ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΗ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΥΑΙΝΑ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου