Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Τούρκος σκότωσε 17χρονη και έκοψε τις φλέβες του επειδή αυτή δεν τον ήθελε

Τούρκος σκότωσε 17χρονη και έκοψε τις φλέβες του επειδή αυτή δεν ήθελε να είναι μαζί του
Πήγε στο σχολείο της και την περίμενε απ' έξω - Μόλις αυτή του είπε όχι εκείνος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε και άλλους δύο μαθητές - Η αστυνομία τον συνέλαβε
Σε τραγικό τέλος κατέληξε η απόπειρα ενός Τούρκου να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του, σε ένα συμβάν που έχει σοκάρει την Κωνσταντινούπολη.




Ο 22χρονος Μουσταφά, πήγε μέχρι το Εμπορικό Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, στη συνοικία Pendik, που βρίσκεται κοντά στο σταθμό τρένων του Güzelyalı, για να προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του, τη 17χρονη Ελίν. Μόλις εκείνη, μαζί με τους δύο συμμαθητές της, τον Τζεμίλ και τη Ντενίζ, βγήκαν από το σχολείο, επιχείρησε να της μιλήσει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Δεν ήθελε.

Αμέσως ο Μουσταφά, έχασε το μυαλό του, και στο κεφάλι του υπήρχε μόνο το «ή εγώ ή κανείς». Πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και χωρίς δεύτερη σκέψη, πυροβόλησε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα, ενώ συνεχίζοντας, τραυμάτισε και τα άλλα δύο παιδιά που έτυχε να βρίσκονται εκεί.
Στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, συνέλαβε μεν τον Μουσταφά, αλλά τον έστειλε φρουρούμενο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το ΕΚΑΒ επίσης παρέλαβε τα άλλα δύο τραυματισμένα παιδιά, ενώ οι γονείς της Ελίν ειδοποιήθηκαν για τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους.

Ο 21χρονος δράστης Mustafa Y.


Η μαθήτρια H.P. που έχασε τη ζωή της από τα  πυρά του 21χρονου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου