Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Το Μαγέρικο του Δήμου δεν Κλείνει ποτέ!

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Το Μαγέρικο του Δήμου δεν Κλείνει ποτέ!
Πήρα προσφορά σαν  απλός πελάτης από έναν έμπορο ξυλείας και μου έστειλε γραπτώς ότι για 15 τάβλες (Αυστρίας, που είναι καλύτερης ποιότητας από τις τάβλες της εισήγησης) θα κοστίσουν
430€ χωρίς το ΦΠΑ και θα τις κόψει ΔΩΡΕΑΝ στην μέση γιατί είναι διπλάσιου μήκους και θα είναι ακριβώς οι διαστάσεις και η ποσότητα που χρειάζεται. Για Ρουμανίας η τιμή πέφτει στα 375€.





Απευθύνομαι σε εσάς κύριοι και κ.Πρόεδρε του Οργανισμού που φέρνεται για έγκριση μια τέτοια προσφορά!

Και αυτός ο διαγωνισμός έγινε μέσα στο σαλόνι κάποιου και κατακυρώθηκε ο μειοδότης;
Οι κλασικές Ατασθαλίες "Ζήση" έχουν υιοθετηθεί από όλα τα όργανα του Δήμου; Ακούγεται ότι και για ελαιοχρωματισμούς που έγιναν ακολουθήσατε την ίδια τακτική!!
Αλλά για σοβαρευτούμε!!!

Με 400 και 500€ την "ληστεία" Σ.Γιαννάτου - Δ.Μάρκου με το Γήπεδο Σπάτων είναι αδύνατον να την φτάσετε.

Η διοίκηση άλλαξε και ήρθατε εσείς! Δεν θέλω να πιστεύω ότι είστε το ίδιο διεφθαρμένοι με τους  προηγούμενους.
Περίμενα η πρώτη σας συνεδρίαση να αφορά την απόδοση ευθυνών πως πουλήθηκε το Γήπεδο των Σπάτων στην ΑΕΚ χωρίς να υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο. Μη μου πείτε ότι δεν είστε ενήμεροι για αυτή την ληστεία.

Τώρα αν σας λείπουν τα 500€ χαλάλι σας.

Την μεγάλη κομπίνα του Γηπέδου έχετε σκοπό να την διαλευκάνετε και να τους παραπέμψετε στην δικαιοσύνη ή θα κρυφτείτε πίσω από μια Νέα Συμφωνία προσπαθώντας να εξιλεωθείτε και να διαφοροποιηθείτε από αυτούς;
Ότι συμφωνία και να κάνετε δεν μπορεί να σβήσει την προηγούμενη, παρά μόνο με την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Τα "λυκόσκυλα" της  Δημόσιας Διοίκησης είναι στα χνάρια σας. Θα την γλυτώσει ο Σ.Γιαννάτος - Δ.Μάρκου με τα εκατομμύρια και θα την πληρώσετε εσείς με τα 500αρικά...

Πάρτε, λοιπόν, τα ξυλαράκια σας και "παίξτε" στην  παραλία...να βγάλετε μερικά ψηλά για τσίπουρα...

Για όσους δεν γνωρίζουν δείτε την Εισήγηση που πρόκειται να ψηφίσουν:

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση ταβλών στις ξύλινες προβλήτες του ΔΗ.ΝΑ.ΚΕ.Α.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
Οι ξύλινες προβλήτες που βρίσκονται στο ΔΗ.ΝΑ.ΚΕ.Α. έχουν γίνει επικίνδυνες. Λόγω των πολλών χρόνων που έχουν τοποθετηθεί έχουν υποστεί φθορές ή έχουν σαπίσει και ανά πάσα στιγμή ο αμέριμνος επισκέπτης που θα θελήσει να περπατήσει πάνω στην προβλήτα, είτε για να πάει στο σκάφος του, είτε για να κάνει βόλτα στην προβλήτα, κινδυνεύει να βρεθεί στη θάλασσα.
Πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα 30 τάβλες, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνει ατύχημα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Ξυλεία θα είναι από έλατο Σουηδίας διαστάσεων  200cm × 29 cm × 4,7 cm
πάχος.
Τεμάχια  30 ×  32 € = 960 €
        Φ.Π.Α. 24%     = 230 ,40 €
Σύνολο                    =1190,40 €
Η τιμή αφορά την προμήθεια της ξυλείας, το ξήλωμα των παλιών φθαρμένων ταβλών και τοποθέτηση των καινούργιων. Επίσης θα τοποθετηθούν στις καινούργιες νέα στριφώνια.
(ΞΥΛΙΝΕΣ ΤΑΒΛΕΣ)

11 σχόλια:

  1. Κλα ποσο μλκς ειναι αυτος ο νεος υπαρχηγος ληστειας ο Φραγκου? Αφου ολοι περιμενουμε να ακουσουμε ποσα πηρε ο Γιαννατος απο το πουλημα του γηπεδου αυτοσ ο λκς ερχεται να αρπαξει 500€ αφου ολοι κοιτανε ποιοσ ποσα θα αρπαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλετε να βγάλετε λαυράκι,όπως λέτε, να συγκρίνετε ολοκληρωμένες προσφορές με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Τώρα φαίνεται ότι έχετε μπερδέψει την βούρτσα με τις τάβλες, για να μη πω τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα τα λαβρακι καημενε 700€ θα φατε. Απατεωνα του κυκλωματοσ δεν ειμαστε τοοοσο μλκς σαν εσας, πηγαμε κ ζητησαμε την ανωτατη ποιοτητα,για την συγκεκριμενη απατη που κανατε.Τα μαδερια που θα παρετε ειναι για φτηνες κασες.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΣΠΑΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΟΤΑΝ Η 'ΑΓΑΠΗ' ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ :ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ή ΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΤΕ, ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΤΕ, ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

      Διαγραφή
    3. Τον Φυτρο,τον Πακιστανο,την Μπακαλισσα κ κανα δυο αλλους κοροιδα θα πιασουν αν πιασουν θα τους πανε σε δικη κ θα ειναι οπως το δεξι χερι του Μαρκου ο απατεωνας στην θεση του να μαζευει 5.6000€ την ημερα απο διευκολινσεις.
      Ακομα κ οι τιμοι γινονται λαμογια κ κλεφτες γιατι ποτε κανενας δεν εχει τιμωρηθει.

      Διαγραφή
  3. όλο μαλακείες ,γραφουν για να γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια εργα ρε λαμογιο να βαλουν καινουρια ξυλα μεσα στον χειμβνα για να πηγαινετε τα λαμογια στα πλεουμενα σας? Φοβαστε μην πεσετε στην θαλασσα τοσο χοντρομουλαρια που ειστε? Αν θελεετε σανιδες να σασ σαπισουμε στο ξυλο ναι να αγορασουμε,για να πηγαινετε στις βαρκες σας να πληρωσεται εσεις λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙΚ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ Κ ΤΙ ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΛΚΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΡΟΒΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΠΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΡΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΞΥΛΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΡΕΕΕΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΒΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΚΙΟ Κ ΜΕΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΣΤΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΒΡΗ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΒΡΗ ΡΕΕΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας πω τι εγινε.Εκεινος ο Παλιογερος ο Απατεωνας που πουλησε το γηπεδο γιατι δεν τις αλλαξε το καλοκαιρι? δεν πηρε ειδηση οτι εχει αρπαχτη? η ητανε μικρη αρπαχτη για την μασελα του? η την αφησε να βρειτε κ εσεισ τα νεα πεινασμενα τσακαλια να φατε γαλοπουλα τα Χιστουγεννα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου