Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Λαφαζάνης: Εθνικοποίηση της ΤτΕ και λεφτά από τη Ρωσία: το εναλλακτικό σχέδιο

Λαφαζάνης: Εθνικοποίηση της ΤτΕ και λεφτά από τη Ρωσία προέβλεπε το εναλλακτικό σχέδιο
Ο πρόεδρος της ΛΑΕ παραδέχθηκε πως ήταν αυτονόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συζητήσει και με τη Βενεζουέλα το ενδεχόμενο να προμήθευε την χώρα μας με πετρέλαιο
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5» και στον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη, υποστήριξε ότι ο ίδιος το 2015 είχε συμφωνήσει με τη Ρωσία η Ελλάδα να λάβει κάποια δισεκατομμύρια ευρώ, ως προκαταβολή για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου που προωθούσε η κυβέρνηση, σε περίπτωση Grexit.




Επιπλέον, παραδέχθηκε πως ήταν αυτονόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συζητήσει και με τη Βενεζουέλα το ενδεχόμενο να προμήθευε την χώρα μας με πετρέλαιο.

Ο κ. Λαφαζάνης εξήγησε πως στην περίπτωση που η χώρα έβγαινε από το ευρώ η Τράπεζα της Ελλάδος θα εθνικοποιείτο, «θα περνούσε στον έλεγχο των Αθηνών» και θα προχωρούσε στην εκτύπωση της νέας δραχμής.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η δέσμευση του κόμματος πριν από τις εκλογές ήταν «όχι ευρώ πάση θυσία», κάτι που σήμαινε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα και όχι να υπογράψει νέο μνημόνιο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΛΑΕ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως το εναλλακτικό σχέδιο περιελάμβανε ανάμειξη του στρατού για την δημόσια τάξη ή την διανομή τροφίμων και χαρακτήρισε αυτές τις πληροφορίες «κινδυνολογικές».

Με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να είπε ότι θα πετάξει τον Γιάννη Στουρνάρα από την τράπεζα της Ελλάδος «με τις κλωτσιές», ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών, λέγοντας πως παίζει ένα «κακόγουστο θέατρο».

Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης παραδέχθηκε πως το «εναλλακτικό σχέδιο» που ο ίδιος είχε εκπονήσει και γνώριζε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, περιαλάμβανε εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και εκτύπωση της νέας δραχμής.

«Η Τράπεζα της Ελλάδος με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα γινόταν τράπεζα υπό τον έλεγχο των Αθηνών, υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Αθήνας, και όχι της Φρανκφούρτης. Αυτή η τράπεζα θα είχε το αποκλειστικό προνόμιο της έκδοσης χρήματος. Θα ασκούσε την εθνική νομισματική πολιτική υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Θα υπήρχε δυνατότητα να τυπωθεί νέα δραχμή στο νομισματοκοπείο. Είχε κατατεθεί ένα ειδικό σχέδιο, ότι θα μπορούσε να κοπεί με τον τρόπο που λειτουργούσε το νομισματοκοπείο. Υπήρχε η δυνατότητα για μια γέφυρα η οποία χρηματοδοτικά θα μπορούσε να στηριχθεί με τρόπους τους οποίους έχω καταθέσει.

Η δέσμευση μας ήταν ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια. Η δέσμευση μας ήταν όχι πάση θυσία στο ευρώ. Εγώ από την αρχή ήμουν κατά του ευρώ. Θεωρούσα ως επιλογή ότι έπρεπε η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ», καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.
Για το ενδεχόμενο η νέα δραχμή να υφίστατο υποτίμηση ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε: «Τα χρήματα δεν θα έχαναν την αξία τους. Απλά από ευρώ θα μετατρέπονταν σε δραχμές. Δεν θα είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε υποτίμηση η νέα δραχμή. Αλλά και αν σε μια φάση κριθεί αναγκαία μια λογική, μικρή υποτίμηση αυτή δεν είναι προς θάνατον. Με τη δραχμή ζήσαμε πάρα πολλές υποτιμήσεις».

Δισεκατομμύρια από τη Ρωσία

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε πως το 2015, μπροστά στον κίνδυνο η χώρα μας να βρεθεί εκτός ευρωζώνης, είχε εξασφαλίσει από τη Ρωσία μια βοήθεια κάποιων δισεκατομμυρίων ως προκαταβολή για το έργο του αγωγού φυσικού αερίου που προωθούσε η κυβέρνηση.

«Στη Ρωσία είχα πάει εγώ και είχα ζητήσει και χρηματοδοτική στήριξη και την είχα επιτύχει, μέσω του αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο που θα κατασκευάζαμε και θα περνούσε από την Ελλάδα.
Ο αγωγός για τον οποίον έγινε η συμφωνία, αν εφαρμοζόταν θα άλλαζε πολλά δεδομένα και οικονομικά για την Ελλάδα και δεδομένα εξωτερικής πολιτικής, θα απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη για τη χώρα.
Εγώ είχα διασφαλίσει ότι θα παίρναμε και μια προκαταβολή (κάποια δισεκατομμύρια) έναντι των ωφελειών που θα είχαμε από την λειτουργία του αγωγού η οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μια ανακούφιση της χώρας εκείνη την περίοδο.
Θα εδίδετο η προκαταβολή, αλλά μεσολάβησε η υπογραφή του μνημονίου, η απομάκρυνση μου από το υπουργείο και η Ελλάδα επανήλθε στη λογική του ευρω- ατλαντικού οικοπέδου.
Ο κ. Τσίπρας βεβαίως είχε συμφωνήσει για την προκαταβολή από τη Ρωσία. Ήταν δεδομένα όλα και γνωστά. Λέει ψέματα ο κ. Τσίπρας ότι δεν υπήρχε συμφωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα. Η Ρωσία δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο. Η Ρωσία θα κάνει συμφωνίες στη βάση αμοιβαίου οφέλους.

Η βοήθεια θα ήταν κάποια δισεκατομμύρια, μια προκαταβολή που θα εδίδετο στη δημόσια εταιρεία που θα συμμετείχε στον αγωγό. Η προκαταβολή θα ήταν υποβοηθητική, θα ήταν μια μικρή ανάσα για την χώρα».

Πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε πως δεν ήταν παρών σε συζητήσεις για την παροχή βοήθειας από τη Βενεζουέλα, αλλά παραδέχθηκε πως ήταν αυτονόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει βοήθεια και από την λατινοαμερικάνικη χώρα του πετρελαίου.

«Το θεωρώ φυσιολογικό, αν βγει η χώρα από το ευρώ και θέλει μια βοήθεια και μια στήριξη, και η Βενεζουέλα είχε δυνατότητα να μας δίνει φθηνότερο πετρέλαιο, γιατί όχι. Εγώ το θεωρούσα και αυτονόητο, μια χώρα σαν τη Βενεζουέλα, που αισθανόταν κοντά στην προσπάθεια που γινόταν για μια αλλαγή στην Ελλάδα, αν είχε την δυνατότητα, γιατί να μη βοηθούσε; Και γιατί να μην απευθυνθείς στη Βενεζουέλα για βοήθεια»;

Διαφωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Λαφαζάνης προσθέτει επίσης ότι όταν έφθασε η ώρα υλοποίησης του εναλλακτικού σχεδίου υπήρξε διαφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα. «Διαφωνούσαμε σταθερά εγώ και ο Τσίπρας στο θέμα του ευρώ. Εγώ ήμουν σταθερά προσηλωμένος στην άποψη ότι η Ελλάδα δεν αντέχει να έχει μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία μέσα στην ευρωζώνη. Πολύ περισσότερο όταν μπήκαμε κάτω από τη μπότα των μνημονίων. Εκεί ήταν η διαφωνία μας από την αρχή. Όμως συμφωνούσαμε και οι δυο –υποτίθεται- ότι θα έπρεπε να καταργηθούν σε κάθε περίπτωση τα μνημόνια. Και ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα βάλουμε το ευρώ πάνω από τα μνημόνια. Για αυτό και η θέση του κόμματος ήταν όχι πάση θυσία στο ευρώ. Δηλαδή όχι και με μνημόνιο μέσα στο ευρώ. Επομένως θα περίμενε κανείς, και έτσι θα έπρεπε να γίνει με βάση τις προγραμματικές μας δηλώσεις».


Ο ρόλος του στρατού στο εναλλακτικό σχέδιο

Ο κ. Λαφαζάνης στην συνέντευξη του στον «ΒΗΜΑ FM» αρνήθηκε κατηγορηματικά πως στο εναλλακτικό σχέδιο υπήρχε ανάμειξη του στρατού με οποιονδήποτε τρόπο.
«Δεν υπήρχε πρόβλεψη να χρησιμοποιηθεί ο στρατός για να εξασφαλίσει την δημόσια τάξη. Για να περάσουμε από το ευρώ στη δραχμή. Είναι εντελώς κινδυνολογικά αυτά. Τα συναλλαγματικά διαθέσιμα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν τις εισαγωγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Είμαστε μια χώρα υπό κατοχή, είμαστε μια χώρα που δεν έχουμε Δημοκρατία. Δεν υπάρχει ίχνος Δημοκρατίας σε αυτή χώρα. Στη χώρα υπάρχει δικτατορία του ευρώ και της μνημονιακής χούντας. Τίποτα από όσα έχουν γίνει στη χώρα από το 2010 δεν έχει τη λαϊκή έγκριση. Εδώ ένα «ΟΧΙ» είπε ο λαός και το μετέτρεψαν πραξικοπηματικά σε «ΝΑΙ».

Το σχέδιο του Βαρουφάκη

Αναφερόμενος στις νέες αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη ο κ. Λαφαζάνης ήταν επικριτικός απέναντι του.
«Ο κ. Βαρουφάκης παίζει ένα κακόγουστο θέατρο, αξιοποιεί την καταστροφική του παρουσία το εξάμηνο στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αντλεί επικοινωνιακή δύναμη και ισχύ. Αυτό το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από αυτά που λέει τα πιο πολλά είναι ανακριβή. Συναγωνίζεται ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανακρίβειες τον Αλέξη Τσίπρα».

Προοπτική συγκρότησης κοινού αντιμνημονιακού μετώπου

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε πως υπάρχει προοπτική συγκρότησης κοινού αντιμνημονιακού μετώπου με το δικό του κόμμα και τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αλέκου Αλαβάνου.

«Η θέση η δική μας είναι ότι αυτή την ώρα χρειάζεται όλες οι αριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις ένα μεγάλο μέτωπο, το οποίο θα οδηγήσει σε ήττα τις μνημονιακές δυνάμεις και θα ανοίξει ένα καινούργιο προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης για την Ελλάδα.

Αυτό το μέτωπο για εμάς είναι ζωτικής σημασίας. Κάνουμε συζητήσεις. Με τον Αλέκο Αλαβάνο και το «Σχεδίο Β» έχουμε συμφωνήσει για αυτό το μέτωπο, βρισκόμαστε σε έναν θετικό δρόμο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την «Πλεύση Ελευθερίας». Βεβαίως απευθυνόμαστε και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν βρίσκουμε ανταπόκριση μέχρι στιγμής αλλά εμείς επιμένουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να έχουμε δημοκρατική ανατροπή στη χώρα. Θέλουμε και το ΚΚΕ να συμμετάσχει σε αυτό το μέτωπο. Υπάρχει κοινό έδαφος για να διαμορφωθεί αυτό το μέτωπο και προγραμματικό».

36 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι φταίει σε σένα αλλά δεν πειθεις! !όπως βέβαια και πολλοί άλλοι σας! !ψαχτε τι γίνεται με τον Αλέξη! !κάτι γίνεται. ..και δεν είναι απλό και εύκολο! !εμείς προς το παρόν θα συνεχίσουμε το κουπι μας! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός κύριε Λαφαζάνη αλλά δυστυχώς οι Έλληνες είναι στην κοσμάρα τους και σας άφησαν εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες που πρεσβεύει ο κάθε τύπου Λαφαζανης,Καρατζαφερης,Μιχαλολιακος και άλλοι πολλοί δυστυχώς,το μόνο που θέλουν είναι η ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ τους και η αποξένωση από τον υπόλοιπο κόσμο,φτάνει αυτοί να είναι οι νέοι Δυνάστες. Η ζωή είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει να μάθεις,να ζεις μέσα στην ομάδα και να αναπτύξεις την ικανότητά τους να γίνεις εσύ ΑΡΧΗΓΟΣ. Όσοι Λαοί ακολούθησαν τον δρόμο αυτό είδαμε και βλέπουμε τι και πως ζουν όσοι καταφέρνουν να γλυτώσουν από τις διώξεις του καθεστώτος.
    Όταν ήταν Κυβέρνηση ο Λαφαζανης,γιατί δεν έστειλε τον Καραμανλη,Γεννηματα,Σαμαρα,σε ειδικά Δικαστήρια?
    Τώρα που είναι στην απέξω έχει ακόμα όλα τα επίσημα στοιχεία να τους στείλει γιατί δεν το κάνει? Είναι Δ.υπάλληλος και θέλει απλά με κάποιον εύκολο τρόπο να πάρει την ΜΑΡΜΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν προτείνεις εσύ απο τους σημερινούς?

      Διαγραφή
    2. Τον ΚΑΝΕΝΑΝ αλλωστε τον βγαζουν και οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ δεν ΝΟΜΙΖΕΙΣ?????

      Διαγραφή
    3. Κε Τούντα ο Καρατζαφέρης που υποστηρίζεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προ δεκαετίας χωρίς μνημόνια τραβούσε και τώρα δεν τραβάει καθόλου.

      Διαγραφή
  4. Μάλλον έχεις δίκιο! !!εγώ βέβαια εντάχθηκα στην ομάδα Καρατζαφέρη η οποία κάπου με ενοχλει! !όπως όταν λέει και πιστεύει στην επαναφορά της θανατικης ποινής! !αλλά έχει και κάποια θετική. .όπως μιλά για συσαχθια! !βέβαια είναι και εθνικηστης. .που αυτό και αν δεν μ'αρέσει! !αλλά βρε αδερφέ και ποιος από τους λακεδες που μας κυβέρνουν. .είναι τις προκοπης????όλοι παιδάκια του συστήματος είναι!!!!ίσως ο Αλεξακης δεν είναι. .για αυτό και ίσως αντέχει!!αν δε πάρεις από ΚΥριακουλη και ΣΙΑ .....ΒΡΑΣΤΌ! !!ΜΆΛΛΟΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΉ!!!ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΜΈΡΑ ΕΊΝΑΙ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά ο καρατζαφερης έχει και κανάλι! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Kαρατζαφερης έχει πάρα πολλά περιουσιακά στοιχειά εντελώς ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ,αλλά τα έχωσε κάτω από το χαλί Ευρωβολευτης.
    Αλλα όλα ξεκίνησαν κάνοντας την παραδουλεύτρα της ΕΡΕ και μετά της ΝΔ.Η εξουσία εκτός από την κοινωνική,υλική καταξίωση είναι και το ισχυρότερο αφροδισιαστικό.Ο Γ.Καρατζαφερης ο μικρός για το κολατσιό ήτανε για την Ν.Δ. αλλα ο Σπύρος είχε και έχει ράμματα για όλους ετσι τον άφησαν να ανέβει τόσο υψηλά που ζαλίστηκε και έκανε και δικό του απόκομμα,μέχρι που το παράκανε και τώρα πουλάει ΑΛΟΗ και ροζ τηλέφωνα
    Ο Πανικας ήθελε να γίνει αρχηγός δεν μπήκε φυλακή γιατί τα μάζεψε και αυτός και πουλάει παντόφλες. Είμαστε Δυτική Κοινωνία,με Ανατολίτικα κατάλοιπα,αλλά Ακραία Καπιταλιστική
    Ξεπερνάμε τους πάντες στο είμαι παρτακιας για την πάρτη μου μόνο.Αυτό όμως είναι ένα Αμερικάνικο μοντέλο,που ακολουθείς τους κανόνες που έχουν βάλει αυτοί και ψάχνεις το κενό για να τους ξεπεράσεις. Δεν προσπαθείς να εφεύρεις νέα μοντέλα,ούτε προσπαθείς να αντιγράψεις κάποιο αλλού τύπου Κούβας,Βενεζουέλας , που θα τα προσαρμόσεις γιατί και για τα δυο είσαι αριθμητικά ανύπαρκτος.
    Όσο για το παιδικό παραμύθι,με τις τρύπες που θα γεμίσουν τα ταμεία με πετροδολαρία που θα μας κάνουν πλούσιους ανοησίες.
    Η Βενεζουέλα,Νιγηρία και ένα σωρό άλλες χώρες, που έχουν ορυκτό πλούτο είναι σε διαρκή εμφύλιο πόλεμο
    Η Βενεζουέλα είναι η τρίτη πετρελειοπαραγωγος χώρα στον κόσμο,γιατί είναι πάμπτωχη?
    Πρέπει να διαβάσετε πολλά ακόμα για να καταλάβετε ότι όλα έχουν κανόνες,που παντα τους διαμορφώνουν οι ισχυροί,όχι οι Υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σχεδόν κσταλυτικος! Ναι έτσι είναι κουμάντο κάνουν οι ισχυροί. .τι σημαίνει ισχυρός όμως? Καποιος που έχει λεφτά? Κάποιος που έχει εφημερη εξουσία? Για μένα κάποιος η κάποιοι που έχουν μυαλό!!και ΝΑΙ εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ το έχουμε απόδειξη εδώ και πάρα πολα χρόνια..ότι το έχουμε. ..Έχουμε κάνει λάθη βέβαια και όχι ένα και δύο. .αλλά πολλά! !πάρα πολλά. ..Γιαυτό άλλωστε και είμαστε υποταγμαινοι..αλλά η κακομοιρια δεν μας πάει! είναι θέμα DNA Λένε ότι αν βρει μια χώρα πετρέλαιο ίσως γίνει πλούσια! εγώ έμμεσα πλην σαφώς θα συμφωνήσω μαζί σου. .δεν σε κάνει το πετρέλαιο πλούσιο. Αυτό που σε κάνει είναι το μυαλό ...Ισχυροί επίσης δεν είναι όσοι έχουν υπο τον έλενγχο τους πυρινικά η βιολογικά όπλα! Αλλά όσοι έχουν "λόγο "και πρόσβαση στο ίντερνετ. !!για αυτό μην αποθαρρινεσαι ..θα έρθουν και καλύτερες μέρες! !!!

      Διαγραφή
  7. Οι Ευρωπαίοι ειδικά οι Γερμανοί κατάφεραν πολύ πιο πετυχημένα κάτι που δεν κατάφεραν τόσοι άλλοι με βόμβες και όπλα, με ένα νόμισμα.
    Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος υποταγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισχυρός είναι μόνον αυτός που ξέρει την πληροφορία και ξέρει να την κάνει χρήση ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΠΩΣ,για δικό του όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πληροφορια ειναι πολυ συμαντικος παραγοντας! {δες κοσταλεξι}, αλλα η ΧΡΗΣΗ συμαντικοτερη!!ΔΕΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ .{ΘΟΥ ΤΟ ΣΤΩΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ}..Κ.Ο.Κ.δεν φτανει το ΠΟΥ,ΠΟΤΕ,ΠΩΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!Η ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ!!Η ΤΙ ΔΕΝ Κ.Ο.Κ.πιστευω αντιλαμβανεσαι τι χρειαζετε για ολα αυτα ???Ε!! σε πληροφορω οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ απλα χρειαζοντε λιγο χρονο!!και οπως συνηθιζετε να λεμε εχει ο ΘΕΟΣ......!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

      Διαγραφή
    2. Σου απαντησα αλλα δεν
      ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΠΩΣ,για δικό του όφελος.
      Οι Έλληνες έχουμε πολλά προσόντα,αλλά περισσότερα ελαττώματα,το χειρότερο όλων ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ.
      Ο Καρατζαφυρερ ήταν το ορνιθοτροφείο του φοβισμένου ακροδεξιού,αλλα ηραθανε τα χρυσοκοτοπουλα και εξαφάνισαν τις γερασμένες κότες του Καρατζαφέρη,η μεση ηλικία του ψηφοφόρου του ΛΑΟΣ ηταν τοτε 74 χρονών,μέσα στην 10ετια,το 70% απεβίωσε λόγω γήρατος.
      Ο Καρατζαφερης κάνει ηρωικές προσπάθειες να ξαναχωθει στην βουλή η στην ευρωβουλή,γιατί θα τον χώσουν φυλακή αν μείνει χωρίς ασυλία,σαν τον ΑΚΗ τον γεροξιπασμενο ερωτύλο.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ...Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ Η ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ!!!ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ!!!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!!ΠΟΥΝΤΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ????

      Διαγραφή
    4. 1:07 π.μ.ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ,ΕΚΑΝΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 50 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΟΙ 250 ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ 5000-10000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ.
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
      ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,
      ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,
      ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΨΥΧΡΑ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ,ΑΝΟΗΤΟ.

      Διαγραφή
    5. Όντως πριν 10 - 15 χρόνια ψηφοφόροι του Καρατζαφέρη ντρεπόντουσαν να πούν τι ψήφισαν για να μην τους πουν οτι ζούν στον μεσαίωνα, οπισθοδρομικούς και τέτοια. Δεν πιστεύω να ισχύουν πλέον αυτά σήμερα, ειδικά με τον Τσίπρα κατέρρευσε ο μύθος οτι ο νέος είναι κάτι το καλύτερο.

      Διαγραφή
  9. @ 8:35 π.μ.
    Η Γερμανία είναι κράτος υπό επίσημη στρατιωτική κατοχή,100 χρόνια ήδη και θα παραμείνει ακόμα στις κλασσικές Μεγάλες Δυνάμεις,
    ΗΠΑ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΡΩΣΙΑ,τώρα είναι το πολυ μακρύ χέρι των ΗΠΑ σε όλη την Ευρασια.
    Η Γερμανία δεν γονάτισε ΠΟΤΕ ούτε θα γονατίσει ΠΟΤΕ γιατί έχει τα κλειδιά του Παραδείσου της Κορυφαίας Τεχνολογίας.Ακόμα σήμερα οι βιομηχανικοί κολοσσοί με τα τεχνολογικά θαύματα έχουν μοναδική αρχή τα Γερμανικά σχέδια.
    Το € είναι αναγκαίο για να γίνει η Ευρώπη μεγάλος Παίχτης στα Διεθνή τραπέζια,αλλά έχει 4 παλιές μεγάλες δυνάμεις Αυτοκρατορίες ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ, που ευτυχώς
    φεύγει γιατί δεν ήτανε και ποτέ ισότιμο μέλος,
    αλλά άρπαξε το κυριότερο κομμάτι της ΕΕ την γλώσσα.Επέβαλε την Αγγλική γλώσσα σαν επίσημη γλώσσα της ΕΕ, ενώ έχει μικρότερο πληθυσμό,και μικρότερη οικονομική εισφορά απο ΓΑΛΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ.
    Η Ελλάδα πήρε τεράστια ποσά βοήθειας,για να μπορέσει να αλλάξει,τα έφαγε όλα όμως σε υπερπολυτελή σπίτια,αυτ/τα,γιωτ,εξοχικά,όλα αυτά είναι βαρέλια χωρίς πάτο όσα να ρίξεις απλά θα χαθούν και δεν θα φέρουν τίποτα πίσω.
    Αν είχαμε γυρίσει σε Εθνικό Νόμισμα εκτος €, ο πόλεμος στην Συρία θα έμοιαζε με πρόχειρο τηλεοπτικό έργο.Δείτε τι ζει ακόμα σήμερα,25 χρόνια μετά από το τέλος των πόλεμων η πρώην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ.
    Μην σας πιάνει ο υπέρμετρος εγωισμός,
    πατριωτισμός,δεν είμαστε τίποτα ακόμα για να διεκδικήσουμε ξαπλώστρα στην ΜΥΚΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φιλογερμανός δείχνεις, έστω ακόμα και έτσι αφού δεν θέλει η Γερμανία την Ελλάδα στο € γιατί η Ελλάδα θα πρέπει εκβιαστικά αν και ανεπιθύμητη να παραμείνει?

      Διαγραφή
    2. 3:59 να ψηφίσουμε τότε Νέα Δημοκρατία λογικά με αυτά που γράφεις αυτό είναι η καλύτερη λύση, Νέα Δημοκρατία και Δ.Μάρκου δήμαρχος που βάζει με την Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ευρώ αλλά μερικές φορές τα μασάει, η Νέα Δημοκρατία όμως είναι στάνταρ ευρώ.

      Διαγραφή
  10. Η Ν.Δ. με τον Καραμανλή μας έφερε σε αυτό το τούνελ χωρίς φως.Ο Δ.Μάρκου θα ήθελε πάρα πολύ να είναι Ν.Δ. ή έστω κάτι ένα κόμμα κάτι,μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ τον χρησιμοποιεί σαν σφουγκαριστρα στις τουαλέτες του.
    Στον χώρο της πολιτικής δεν υπάρχουν ΦΙΛΟΙ μόνο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Δεν είμαι γερμανόφιλος,ούτε κάτι άλλο,μονο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Εμείς δεν θέλουμε τον εαυτόν μας,ποιος και γιατί να μας θέλει?
    Τα μνημόνια αν τα είχαμε εφαρμόσει μόνοι μας χωρίς να μας τα επιβάλουν άλλοι σιγά σιγά σε βάθος 20ετιας δεν θα ήμασταν σε τόσο τραγική θέση. Η Γερμανία εφάρμοσε πολύ σκληρά μνημόνια από το 1979 έως το 2004.Από το 2005 εφαρμόζει πολιτικές μέτριας λιτότητας,με τρομακτικά αυστηρό έλεγχο αποδόσεως.
    Κάτι τελευταίο οι Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία ήτανε πάντα πάρα πολλοί,κάποιοι γύρισαν στην ΕΛΛΑΔΑ και ξαναγύρισαν στην Γερμανία. Μετά το 2007 ξανάρχισαν η ΝΕΟΙ Μετανάστες, το 95% από τους νέους Ελληνες μετανάστες,βρήκανε μια νέα αληθινή ζωή,με εργασία ΟΧΙ αποσχοληση,ιατρική ασφάλεια, τον μισθό ακριβώς στην ώρα του,μελλοντική σύνταξη.
    Όλα αυτά δείχνουν σκληρή δουλειά από τους πολιτικούς τους.Όσο για τον υποτιθέμενο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ τους,θα απαντήσω
    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ
    το έχουν κάνει πράξη αυτό που ζητούν να κάνουμε και εμείς για να πάψουμε να είμαστε ζήτουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ευρώπληκτοι μας οδήγησαν στο τούνελ χωρίς φως.
    Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι 3 έχουν κυβερνήσει δεν έχει κυβερνήσει κανένας άλλος και οι τρεις ευρώπληκτοι.
    Ο Καραμανλής εύστοχα το έγραψες έχει εξέχουσα θέση, είναι ο μόνιμος πρωθυπουργός της Ελλάδας και σήμερα ακόμα κυβερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μητσοτάκης ο Μακαρίτης ήταν όλη η ζωντανή Ελλάδα,ο Καραμανλής δουλικό τον έφεραν από τα Σερρας και έγινε Μπάτλερ.
    Όποιος ότι και να νομίζει ότι θα Κυβέρνησή στην Ελλάδα,την δεύτερα το μεσημέρι μετά τις εκλογές πρέπει να έχει δέσμευση κάθε κινητή και ακίνητη άξια σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ όσων πέρασαν από υπουργικές και υψηλές κρατικές θέσεις και να απολύσει αυτόματα το 87% των Κρατικών υπαλλήλων,αυτά δεν γίνονται άρα δεν υπάρχει σωτηρία. Αν μπορούσε κάποιος να τα εφαρμόσει και να εξαφανίσει το ΚΡΑΤΟΣ Δυνάστη εκβιαστή και τοκογλυφο γιατί αυτή η σύνθεση βγάζει Πρωθυπουργό. Η ελλαδιτσα μια σταλιά χώρα είναι όλοι μαζί με αυτούς που ζούμε στο εξωτερικό είμαστε δεν είμαστε 20 εκτ. ψυχές,εκ των οποίων το 70% πάνω από 60 χρόνων.Αν την έκανε καποιος ΟΛΗ την χώρα ζώνη ελεύθερου εμπορίου,χωρις κανέναν απολύτως έλεγχο,θα μάζευε όλο τον πλούτο της γης γιατί το μαγαζί είναι 6 φατσο με ιδανικό κλίμα,απίστευτα ωραίο.Όλα τα καλά μαγαζιά από ΜΟΝΑΚΟ,ΛΟΝΔΙΝΟ,ΗΟΝΚ ΚΟΝΓΚ,
    ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ δεν νομιζω να άντεχαν τον ανταγωνισμό.Άλλα αυτό θέλει κάποιον με όραμα να ζήσει αξιοσέβαστος ζάμπλουτος,με τους ομοεθνείς του και αυτούς ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ και να μην σκέφτεται πως θα τους γδάρει για να μείνει στην εξουσία.
    Αυτή την στιγμή με αυτούς που υπάρχουν δεν βλέπω κάποιον άξιο να κυβερνήσει,γιατι κανείς τους δεν έχει όραμα και στόχο,θέλουν μονο τον τίτλο και την καρέκλα,ΟΛΟΙ είναι υπάλληλοι σε επίπεδο Διευθυντή τμήματος,κανεις δεν είναι ικανός και άξιος ούτε για Διευθύνων Σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε!!ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΕΜΑΙ ΕΜΕΙΣ {ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ}ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ...ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ..Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΓΙΑΤΙ ΞΩΦΑΛΤΣΑ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ... ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ...ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ¨¨ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ¨!!!!ΠΗΓΑ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ... ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ .ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ!!Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ!!ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΛΙΟΤΗ Κ.Α.Λ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ..ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΛΙΟΤΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΟΝ?ΑΠΛΑ ΘΗΤΕΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΣΦΡΙΣΤΙΚΕ ΠΟΛΑ!!ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨¨ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ¨¨ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ,ΓΚΑΝΤΙ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ {5 ΜΠΑΙΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΝΑΚΙ} ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ 2 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕ 5 ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ..ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΡΙΜΟΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!!ΜΕΤΑ ΧΗΝΕΣ!!!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!!ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΗ... ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?? ΠΑΕΙ????

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 'Ο ΚΟΥΦΟΣ' ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΙΚΟ,ΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟ ΑΞΕΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΑΡΟ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΑΛΙΑ Μ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ. Ο ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΑΨΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.Ο ΚΟΥΦΟΣ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕ.

      Διαγραφή
    3. Κάτι τέτοιοι σαν τον Καραμανλή ήταν πρωταγωνιστές για να δημιουργηθεί ο θρύλος της κακής δεξιάς, ο ανιψιός όπως δείχνει ακόμα χειρότερος.

      Διαγραφή
  13. ΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ??ΑΛΟΙ ΜΗΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ!ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΙΔΩΣΗ!ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ!ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ{ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ.Ο.Κ.}ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΑ!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!ΦΤΕΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Η ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΩΡΑ ΜΑΣ!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΟΥΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΔΕΑΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!ΑΠΛΑ ΠΕΛΑΓΟΜΑΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΥΧΙΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ!ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ!ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ!ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ??ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΙΘΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!Η Ο ¨¨ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ¨¨Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΑ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ!!ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΩ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΘΕΜΕ!!!ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΩ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΡΕ!!ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ!!!!ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΙΣΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΛΟ {ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 3-4 ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ}ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ¨¨ΜΗΤΣΟΤΗΠΟΤΑ¨¨ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ¨¨ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ¨¨ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΛΙΓΩ ΛΕΩ ΕΓΩ !ΕΣΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ¨¨ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ¨¨.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ¨¨ΒΑΡΙΣΤΟΜΑΧΙΑΣΟΥΝ¨¨ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ¨¨ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ¨¨.....ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ!!....ΕΥΧΟΜΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΜΕ!!ΚΡΙΜΑ!!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΩΝ...... ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ!!!!ΚΡΙΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΙΚΟΣ,
      ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΚΟΛΤΕΣΤ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΠΡΕΥΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.Ο ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Κ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΡΜΙΓΚΙ!!!ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΟΡΤΑΤΑ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι καλό σίγουρα να μπαίνεις στην πολιτική και να γίνεσαι αρχηγός κόμματος λόγω πατέρα, θείου, παππού ο κόσμος πιστεύει οτι θα είναι ίδιοι με τον πατέρα ας πούμε αλλά μετά απογοητεύονται. Δοκιμάσαμε όμως και άλλους που δεν είχαν οι γονείς σχέση με πολιτική και δεν τα πήγαν καθόλου καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΘΙΚΗ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?
    ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
    Ο Δ.Υ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΑΘΗΣ Κ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ 5Ο ΟΡΟΦΟ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ-ΚΑΚΗ ΔΕΞΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΕΝΤΡΟ,
    ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ,ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΩΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ,ΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ Κ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχει γίνει απελπισία η κατάσταση στην Αθήνα, δεν μιλάμε για Ανατολική Αττική μιλάμε για το καθαρό πολεοδομικό συγκρότημα, έχει χειροτερέψει η κατάσταση την τελευταία δεκαετία σε εξωφρενικό βαθμό. Θα σωζόταν η χώρα αν οι μισοί και περισσότεροι εξαφανιζόντουσαν όλο τον χρόνο για τα χωριά τους ή όπου αλλού έστω και στις πρωτεύουσες των νομών τους, έρχονται ακόμα δυστυχώς. Θα σωζόντουσαν και οι ίδιοι αλλά δεν το καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.0ΣΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΟ.
      ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ 6-7 ΓΕΝΙΕΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ Κ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου