Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφίες: Στα τρία κόπηκε το αεροσκάφος που συνετρίβη στη Ρωσία

Φωτογραφίες: Στα τρία κόπηκε το αεροσκάφος που συνετρίβη στη Ρωσία
Βίντεο από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες - Όλοι οι επιβάτες επέζησαν της συντριβής
Σε τρία τμήματα κόπηκε το ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος IL-18 που συνετρίβη στη Δημοκρατία της Γιακουτίας και μετέφερε 39 επιβαίνοντες.




Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας όλοι οι επιβάτες επέζησαν της συντριβής, ενώ 16 εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Τικσί, ενώ οι σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται σε ομοσπονδιακά νοσοκομεία.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass που επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Αμύνης, τα «μαύρα» κουτιά έχουν ήδη εντοπιστεί και ερευνώνται τα αίτια της συντριβής.

«Σύμφωνα με αναφορές από το σημείο, το αεροσκάφος κατέπεσε σήμερα στις 4:45 (τοπική ώρα) σε απόσταση 30 χλμ. από το αεροδρόμιο του Τικσί. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε προγραμματισμένη πτήση από το Κανσκ», επισήμανε το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά η αρμόδια επιτροπή αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Λίγες ώρες μετά, στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που απεικονίζει τους τραυματίες να βρίσκονται σε φορεία στο διάδρομο νοσοκομείου με το ιατρικό προσωπικό να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου