Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Ο Δημήτρης Μάρκου ξέρει τι κάνει;»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Ο Δημήτρης Μάρκου ξέρει τι κάνει;» - anatakti.gr
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο μένω κατάπληκτος από την "ευφυΐα" του Δημήτρη Μάρκου. Και λέω για "ευφυΐα" και όχι "εξυπνάδα" γιατί η "εξυπνάδα" σε προστατεύει από τις κακοτοπιές,
 εσένα και τους γύρω σου. Η "εξυπνάδα" στηρίζεται στην μόρφωση και στην παιδεία, ενώ η "ευφυΐα" όχι, και  κάλλιστα μπορεί να σε  οδηγήσει και στην καταστροφή!
Ας πάμε στο τέλειο έγκλημα που  έκανε ο Δημητράκης, που κυνηγάει μόνο τον μισθό του και τις προσωπικές  προβολές που του τυχαίνουν,  αδιαφορώντας για τις συνέπειες, ακόμη και για την πόλη  του!




Το 2015 ζήτησε από Δημοτικό Συμβούλιο και πήρε ομόφωνη απόφαση που θα τον βοηθούσε να διεκδικήσει την σύνδεση του Δήμου με την Ψυττάλεια. Πήρε την απόφαση και πήγε να διαπραγματευθεί...και τα βρήκε δύσκολα!!!!!
Μας είπε στις ομιλίες του ότι αγωνίζεται για την λύση του αποχετευτικού εδώ και 5 χρόνια. ΛΑΘΟΣ! Αγωνίστηκε να πάρει το δήμο από τον Χρήστο Μάρκου και αφού τα κατάφερε να γίνει "Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη",  άρχισε το "στρίβειν δια του αρραβώνος". Από τότε μέχρι το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 11/11/2016, υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται........έχει  κάνει διάφορα που τα έχω αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου!

Παρουσίασε σε εμάς τους φτωχούς "ιθαγενείς", 5 φωτογραφίες μακέτας ενός έργου,  που το Ίδρυμα Νιάρχου,  στην Καλλιθέα,  μοιάζει καλύβα μπροστά του!!!!!!!!!!!!!
Έργο υπερπαραγωγή...για Όσκαρ σκηνοθεσίας.... Με 5 φωτογραφίες, 3 προτάσεις σχεδιασμού  και 2 επισημάνσεις, που οι κοπέλες στο γραφείο μου, τα φτιάχνουν σε ένα τέταρτο, προσπάθησε να παρασύρει ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο  και κατάφερε η πλειοψηφία του,  να ψηφίσει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι!
Τόσο τουρίστας είναι; Μας κοροϊδεύει; Που ζει; Που τις βρίσκει αυτές τις φωτογραφίες; 
Δεν μας ενημέρωσε για τίποτα ουσιαστικό και σημαντικό, όπως περιβαλλοντολογικές και χωροθετικές μελέτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στήριξε όλη την επιχειρηματολογία στα λόγια ενός υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος κάθε φορά που αλλάζει η διοίκηση, ο συγκεκριμένος μηχανικός, αλλάζει και άποψη για το αποχετευτικό. Τώρα λέει ότι είναι εφικτή η 3βαθμια και βάλε επεξεργασία στο ΚΕΛ,  ενώ πιο πριν είχε ισχυριστεί ότι είναι εφικτή η σύνδεση με την Ψυττάλεια και πιο παλιά έλεγε ότι η καλύτερη λύση είναι οι δευτεροβάθμια επεξεργασία και οι βόθροι.
 Προσκληθήκαμε όλοι, μαζί με τον προηγούμενο δήμαρχο, για τον οποίο όλοι γνωρίζουμε τις απόψεις του και για πιο λόγο έχασε την δημαρχεία, όχι για την σύνδεση με Ψυττάλεια, όπως υπαγορεύει η τελευταία απόφαση Δ.Σ. για το αποχετευτικό (330/2015), αλλά για να  επαναλάβουμε το ίδιο λάθος του πρώην δημάρχου,  να πάμε ενάντια στην βούληση των δημοτών!!!!!!!!
Λοιπόν! Καταρχήν δεν πιστεύω σε φωτογραφίες που απεικονίζουν καταπληκτικές μακέτες, ούτε κειμενάκια 3 γραμμών. Όλα αυτά ήταν πρόχειρα, κακοφτιαγμένα τεκμήρια που απευθύνονται σε "τενεκέδες". Περιέγραψε ένα πολυτελές κατασκεύασμα με  αναψυκτήρια, σινεμάδες, θέατρα, ποδηλατόδρομους, περιβαλλοντολογικές εκπαιδεύσεις και ότι άλλο μπορούσε να σκεφτεί!!!!!!!!!! Παιδιά να παίζουν με νούφαρα σε όμορφες λίμνες και στειρωμένα σκυλιά να κάνουν βόλτες, ενώ η καθημερινότητα μας δείχνει πολύ γλαφυρά ποια καταστροφή είναι ικανός να κάνει. Όλη αυτή η ψευτιά και το παραμύθι αρέσει πολύ στον Έλληνα................. και ειδικά εδώ στα Μεσόγεια...
Όπως, "λεφτά υπάρχουν", "θα σκίσουμε τα μνημόνια", "θα πάμε στην Ψυττάλεια", "όχι λύματα στην θάλασσα"...

Και αυτές οι θαυμάσιες υπερπολυτελής εγκαταστάσεις που θα γίνουν; Στο ΚΕΛ; 
Θα είναι το πρώτο και μοναδικό ΚΕΛ που θα υπάρχει στον κόσμο. Αυτό που μας περιέγραψε δεν υπάρχει πουθενά!
Αν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα εργοστάσιο "σκατών" που θα έχει πάχυνση λάσπης, με οσμές που θα διαχέονται -παρά την υπερσύγχρονη τεχνολογία- και θα βρομάει ο τόπος και θα μπορεί να πάει κόσμος να καθίσει, να απολαύσει την φύση  και να χαλαρώσει!
Και όλα αυτά τα προτείνει ο πλέον "ανίκανος" αγωνιστής Δήμαρχος!!!!!!!! 

Αυτός που δεν μπορεί να συντηρήσει το γκαζόν σε μια πλατεία ή σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!

Αυτός που άφησε να ρημάξει ακόμη πιο πολύ το πάρκο του Αεροδρομίου για το οποίο ο Δημήτρης Μάρκου είχε κατηγορήσει τον Χρήστο Μάρκου με σκοπό να του αποδείξει την ανικανότητα συντήρησης ενός ΚΕΛ που ήθελε τότε εκείνος να φτιάξει.
Αυτός που δεν έχει ούτε μια άδεια παιδικής χαράς με τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Αυτός που είναι ανίκανος να συντηρήσει το γκαζονάκι στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που είναι μέσα στα πόδια του και το βλέπει κάθε μέρα και το άφησε και ρήμαξε, παρόλο που το παρέλαβε σε άψογη κατάσταση και λειτουργούσε για τα παιδιά.

Και όμως, αυτός που έχει εγκαταλείψει τα πάντα, είναι ικανός να τάζει ότι θα φτιάξει 4βάθμιο βιολογικό καθαρισμό που θα είναι συνδεδεμένος με τα άστρα και θα λάμπει στο σκοτάδι!!!!!!!!!!!
Και μέσα από αυτό το κατασκεύασμα, των Βορειοανατολικών Μεσογείων, θα δώσει τα φώτα πολιτισμού σε όλη την Ευρώπη και τον Κόσμο!!!!!!!!!!! 
Με τι λεφτά, με ποιους πόρους μέσα στην κρίση; 
Εδώ δεν μπορούσε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για 3βάθμιο ΚΕΛ ο Χρήστος Μάρκου το 2013!!!!!!!!!!  Και θα το καταφέρει αυτός τώρα;

Αντί να καταφύγουμε σε πρακτικές  υλοποιήσιμες  για την αναβάθμιση της ζωής μας και την εξάλειψη των βόθρων, φτιάχνουμε περίπλοκα σχέδια επί χάρτου και βαυκαλιζόμαστε ότι λύσαμε το πρόβλημα αποχέτευση!

Αυτή την εποχή υπάρχει,  Ο  νέος, Ο παντοδύναμος σωτήρας, Ο ένας και μοναδικός  Δημήτρης!! 
Μήπως να σας θυμίζω και τους υπόλοιπους σωτήρες που έχουν περάσει από αυτό τον εγκαταλειμμένο τόπο; 
Το θέμα μας, όμως, δεν είναι οι παλιοί Σωτήρες! Το θέμα μας είναι πόσο καταστροφικός αποδείχθηκε αυτός, ο σημερινός  "Σωτήρας", και δυστυχώς όταν όλα πάνε κατά διαβόλου, όπως έκαναν όλοι,  θα βρει μια άλλη θέση να πάει να ταχτοποιηθεί. 
Θυμίζω τον δήμαρχο Σπάτων που κατέστρεψε την πόλη μας και τώρα κάνει ιδιαίτερα και τον δάσκαλο στην Λούτσα.

Δυστυχώς, με λύπη μου συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να στρώσει τίποτα, δεν υπάρχει ελπίδα για βελτίωση. Μόνο απόλυτη καταστροφή!
Μετά την καταστροφή των Σπάτων, αυτό που όλοι μας φοβόμασταν,  έφτασε. Με τόση ευκολία, παραβιάζοντας κάθε νόμο και διαδικασία ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!!!!!!!

17 σχόλια:

  1. Όπως πάντα συκοφαντίες και ψέμματα. Ο Μάρκου πάντα έλεγε κελ τρίτου βαθμού αν δεν γίνει σύνδεση με Ψυττάλεια.δεν διάβασα όλο το άρθρο γιατί η ανάσα τα στελεχη της και οι πληρωμενοι δημοσιογράφοι ακόμα μια φορά οργιαζουν διαστρεβλωνοντας την αλήθεια. Ψάξτε τα πρακτικά από τα συμβούλια να δούμε τι ψήφιζε η Αννουλα του χιονιά τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Μαρλαντη για πες ρε ψεύτη ποιο πάρκο λειτουργούσε ρε κακομοίρη ψεύτη που τα αμαξακια που είχε μέσα το πάρκο τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι από τις περασμνέες ηγεσίες του Δήμου. Κατά τα άλλα αυτός εδώ ο δήμαρχος το άφησε και ρήμαξε. Φυσικά μόνο για το γκαζόν καίγεται ο ψεύτης μπας και το αναλάβει να κονομησει

      Διαγραφή
    2. ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ14 Νοεμβρίου 2016 στις 1:23 μ.μ.

      ΕΣΥ Η ΕΙΣΑΙ Ο Δ.ΣΚΑΤΟΥ Η Ο Σ.ΣΚΑΤΑΤΟΣ,Η Ο Π.ΣΚΑΤΟΝΟΣΟΚΟΜΑ,Η ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΣΚΑΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΑΖΟΝ 4Χ8? ΔΩΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.ΣΚΑΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Σ.ΣΚΑΤΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.Ο ΜΗΤΣΟΣΚΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΞΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΤΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΑΚΟΣ Ο Δ.ΣΚΑΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟ.ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ Δ.ΣΚΑΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ? ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΚΕΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤ € ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΑΥΡΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ? ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΠΟΙΑΑ ΑΛΛΗΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΕΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 80% ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
  2. 60€τμ θα πάρουν οι κάτοχοι των οικόπεδον!! Είναι πολλά τα Λεφτά για ξεχασμένα οικόπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπαρχει και καποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άς πάρουν της αποζημίωσης από τα ξεχασμένα οικόπεδα.. Και άμα δούνε τα σχέδια που είναι στο χαρτί εμένα να με χεσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟ-ΛΑΜΠΡΟΥ-ΜΩΡΑΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΟΥ ΧΟΡΟΣ ΕΚΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΣΧΕΔΙΩΝ Κ ΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΗ

      Διαγραφή
    2. Αν γραφω ΑΝ γινει αυτο θα τον σκοτωσουν ο σκατατος,πακιστανος,χαρτοπαιχτης,πακιστανος,αυτοι θελουν μεριδιο δεν μπορει να τα παρει μονος χωρις αυτους και θα βγει και ο μεσιτης και ο δασκαλος θα δουμε μπαντ σπενσερ τζαμπα ξυλο μεταζυ τους.

      Διαγραφή
  5. Η Δημοτικη Αρχη του Δημητρη Μαρκου υποστηριζε την λυση Ψυτταλεια και ηταν εναντιον της χωροθετησης στο Πλατυ Χωραφι γιατι ηταν δοδομενο οτι ο αγωγος θα κατεληγε στην θαλασσα της Αρτεμιδος. Μαλιστα ο εντεταλμενος συμβουλος για την αποχετευση Σωτηρης Γιαννατος υποστηριζε οτι πρεπει να παμε μαζι με την Ραφηνα στην Ψυτταλεια γιατι εαν εκανε η Ραφηνα μονη της ΚΕΛ θα εβγαζε τον αγωγο στα νοτια πιο κατω απο το λιμανι της επηρεαζοντας την θαλασσα της Αρτεμιδος. Αυτα ελεγαν σε ολους μας προσωπικα. Ο Δημαρχος πιστευω οτι πιστευε οτι ποτε η λυση Ψυτταλεια δεν θα γινοταν εφικτη. Απο την εποχη του Συμφώνου Συναντιληψης πρεπει να ειχε πληρως πιστει για αυτο. Επρεπε ομως να γινει διαχείρισει του κοσμου καθως η προεκλογικη του θεση ηταν αλλη. Οι υπολοιποι ακομα και αθτοι δηλωναν ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατυ Χωραφι ψηφισαν ΝΑΙ στο Πλατυ Χωραφι γιατι ειχαν εξαρχης αυτη την αποψη ή γιατι σε δυο μηνες αλλαζουν συμφωνα με το Καλλικρατη οι θεσεις στο Δημο και ειτε θελουν να παραμεινουν Προεδροι και Αντιδημαρχοι ειτε θελουν να αναλαβουν αμα γινουν αλλαγες. Ο Δημαρχος ειναι σε δυσκολη πολιτικη θεση γιατι ακομα και απο αυτους που ειναι αδιαφοροι για την θεση του ΚΕΛ χρεωνεται οτι επαιξε πολιτικο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχο λένε κάποιο ον αυτος ο μητσοτίποτα-απατεωνας είναι κομοδίνο,που μαζι με τον Γιαννάτο,Λάμπρου,Μωραίτη και τα υπόλοιπα επίπλα έγιναν απόπατοι-λέκανες ανακούφισης-χέστρες στο λουτσαιικο λεξιλόγιο.Το κομοδίνο για να μην πάει στον ΟΑΕΔ έταξε τα πάντα και τώρα πουλαει τα παντα για να φύγει παρα πολυ πλούσιος Καλά μας κάνουν γιατί τώρα στις γιορτές οποίος τους συνάντα πρέπει να τους κάνει δώρο λύμματα και κλωτσιές,ΑΛΛΑ οι Κάφροι που τον έκαναν χέστρα θα πάνε να βγάλουν φωτογραφία με τον αλήτη τον Λάμπρου,το χειρότερο κάθαρμα της Αρτέμιδος,γιατί στα Σπάτα πρώτο είναι το κομοδίνο και δεύτερο ο Γιαννάτο κολοτουμπατο φτάνει να παίρνει μαύρο χρήμα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτάξτε οτι είναι αδύνατη έστω και η σκέψη για σύνδεση με Ψυττάλεια με Δούρου περιφερειάρχη φαίνεται και απο όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Στον δήμο Σαρωνικού παράδειγμα ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει σχέδια, χρήματα, απολλοτριώσεις αλλά μέσα στο 2016 ξαφνικά ακυρώθηκε και ξεκίνησε η κατασκευή ΚΕΛ στα Καλύβια. Ο Δ.Μάρκου είχε υποσχεθεί Ψυττάλεια μπορεί απο δόλο, μπορεί να το πίστευε πραγματικά και να τα έλεγε απο αφέλεια αυτό πρέπει να το διευκρινίσει ο ίδιος το σίγουρο είναι οτι όταν τα έλεγε οι συνθήκες και οι προβλέψεις ήταν κάπως διαφορετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημαρχος χρειαζόταν ενα συνθημα για να παρει την Δευτερη Κυριακη απο τον Κοτσαλιρο. Χρειαζόταν αυτο που θα τον ξεχωριζε απο τον ανιπαλο του το επικοινωνιακο πλεονέκτημα. Αυτο ηταν το θεμα της Ψυτταλειας. Δεν πιστευω οτι πιστευε οτι ηταν δυνατη η συνδεσ εξ αρχης. Τα σοβαρα του λαθη δυ το ενα το Σύμφωνο Συναντιληψης που δεν υπηρχε λογος ουτε να το υπογραψει ουτε να το κρυψει δυο παραμετροι που τον εκθεσαν και το δευτερο λαθος η οξεια επιθεση του προς τον Δημαρχο Ραφηνας που απλως εκανε οτι εκανε και αυτος. Οι συνεχης κατηγοριες των ατομων της παραταξης του που κατηγορουσαν τους ΝΑΙ στο ΚΕΛ ως λαμογια και κλεφτες του γυριζουν μπουμερακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλτε ενα καταλογο με τα ονοματα των Σ.Σ που ψηφισαν ΝΑΙ στο πλατυ χωραφι ετσι οταν τους συναντουμε να τους δινουμε τις 'ευχες' μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκατά στον τάφο τους,στο σπίτι τους σε ολη την ζωή των καταραμένων του δ.Σκατού κ Κατσαλιρου ντελακη,δαρδαλη κ ολα αυτα τα πατημένα σκατά, θα έχουν την αιώνια κτάρα μας να πεθάνουν τα παιδιά τους βασανίστηκα πριν από αυτούς ο Ανίκανος δεν έχει παιδιά να είναι τρις κατάρατη η υπόλοιπη ζωή του,να μην δεί ξανά ήλιο ζεστό μόνο σκατά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά Ελένη μην βρίζεις έτσι, θα σε περάσουν οτι είσαι ο ανώνυμος με τα κεφαλαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξερω αν το βραδυ της ψιφησεις του Κ.Ε.Λ. ησασταν εκει ? Να σας ενημερωσω ομως, για οσους δεν ηταν.Οτι ..Καποιοι αγωνιουσαν, καποιοι εισαν σε πολυ δυσκολη θεση και καποιοι απλως μειδιουσαν σαν να ηταν η νυχτα τους,σε προβα τζενεραλε πριν της εκλογες του 2019 αν εχετε στηχειοδη πνευμα?? Αναλυστετο!!!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου