Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Το εργαλείο που βοηθάει τους δυσλεκτικούς να διαβάσουν πιο εύκολα στο διαδίκτυο

Η oμάδα του 3asyR ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεωμένη έκδοση του plug-in, διαθέσιμη δωρεάν από την ιστοσελίδα www.3asyR.com
Το 3asyR είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που βοηθά άτομα με δυσλεξία και άλλα προβλήματα ανάγνωσης να διαβάζουν ευκολότερα στο διαδίκτυο. Η λειτουργία φωσφόρισης, υπογράμμισης και αύξησης του μεγέθους γραμματοσειράς καθώς και η ειδική γραμματοσειρά για δυσλεξικούς (Open dyslexic fond) διευκολύνει την ανάγνωση σε ιστοσελίδες εφημερίδων, ενημερωτικών portals, ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και άλλων.




Η νέα έκδοση του 3asyR είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο σε Google Chrome, ενώ σύντομα θα μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλους browsers, αλλά και application για smartphones (iOs και android) και tablet. Το plug-in είναι εύκολο στην εγκατάσταση, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα μας. Κατεβάστε δωρεάν κάνοντας download it , με πλοήγηση Google Chrome.

Ενεργοποιείστε τη σελίδα που θέλετε να διαβάσετε, με ένα κλικ η παράγραφος υπογραμμίζεται η γραμματοσειρά μεγεθύνει και σέρνοντας το ποντίκι δεξιά, διαβάζετε λέξη-λέξη το κείμενο. Υπάρχει και επιλογή της ενεργοποίησης γραμματοσειράς για δυσλεξικούς.

Προσκαλούμε όλους, από οργανισμούς μαθησιακών δυσκολιών, μέχρι φοιτητές και ακαδημαϊκούς, συγγραφείς, δημοσιογράφους και εκδότες, να δοκιμάσουν την εμπειρία της διαδικτυακής ανάγνωσης με το 3asyR και να μας στείλουν ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις προκειμένου να ενσωματώσουμε νέες ανάγκες και δυνατότητες όπως αυτές θα προέλθουν μέσα από την εφαρμογή και την εξέλιξη του προϊόντος, αποβλέποντας στη συνεχή βελτίωσή του.

Κατέβασέ το, δοκίμασέ το, αγάπησέ το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου