Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

“Νέα Εποχή Μαραθώνα”: Τα νέα … ήθη του manager της φαρσοκωμωδίας Ηλ. Ψινάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή για τον Μαραθώνα» με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνος στις 15 Νοεμβρίου. Όπως επισημαίνεται, «δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο καθρέφτης των νέων “ηθών” του manager Ψηνάκη…
Δυστυχώς, ο manager Ψηνάκης εφάρμοσε από την αρχή της θητείας του την αθυροστομία και την αγένεια ως συστηματική μέθοδο αποφυγής απαντήσεων σε ουσιαστικά θέματα και ερωτήματα που κάθε φορά τίθενται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς, ο manager Ψηνάκης ήταν και είναι αυτός που ευτέλισε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και οδήγησε στην χλεύη και την απαξίωση τις εργασίες του.

Δυστυχώς, τα όσα και αυτή την φορά συνέβησαν δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από την φυσική εξέλιξη και συνέπεια του πολιτικού και θεσμικού αμοραλισμού που προσπαθεί να επιβάλει ο κύριος αυτός ως τρόπο και μέθοδο απόκρουσης των πολιτικών του αντιπάλων».

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης σημειώνεται, επίσης, πως «η Παιδεία και η Αγωγή, οι τρόποι, τα ιδανικά και οι αξίες που λαμβάνουμε από την οικογένειά μας μάς συνοδεύουν και μάς χαρακτηρίζουν στον βίο και την πολιτεία μας.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση δεν επιβάλλονται. Κατακτώνται.

Απέναντι σε όλη αυτή την θλιβερή πραγματικότητα που ζει ο τόπος μας η αντίδραση μπορεί και πρέπει να είναι μία και μόνο:

Απαξιώνουμε την απαξίωση και συνεχίζουμε τον παράλληλο δρόμο μας προς τον MANAGER της φαρσοκωμωδίας, με την βεβαιότητα ότι οι δρόμοι μας δεν θα σμίξουν ποτέ!!»

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί συμπολίτες του Μαραθώνα, Νέας Μάκρης κλπ να τον χαιρόμαστε τον manager (?), άλλη μια τετραετία ΧΑΜΕΝΗ, ας προσέχατε. Φάτε τώρα νέα ήθη και έθιμα και όπως λέει ο λαός "αμ δαρμένος....". Οτι και να πούμε είναι λίγο, αυτός ζει στον ....κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που το βρήκατε καλέ αυτό το σούργελο να το ψηφίσετε, επειδή είναι τηλεπερσόνα, πρώτη μούρη σε όλα τα ριάλιτι σόου και κολλητός του Ρουβά σημαίνει οτι θα είναι και ο άριστος δήμαρχος;
    Μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου