Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: ΑΓΝΟΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ ή ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Στις 18.10. 2016 κατετέθη στο Δήμο μας, αίτημα συνυπογραφόμενο από ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Σ-Α, όπως ορίζει ο νόμος, με αρ. πρωτ. 32055, ζητώντας από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει το Δ.Σ. σε έκτακτη ή τακτική συνεδρίαση με θέμα την ενημέρωση μας για τις ενέργειες του Δημάρχου σχετικά με τη διαφαινόμενη και κλιμακούμενη πίεση εκ μέρους της πολιτείας για αποδοχή κατασκευής ΚΕΛ στην περιοχή μας και με
αγωγό εκτόνωσης στη θάλασσα μας.
Στις 26.10.16 από το γραφείο Δημάρχου δέχτηκα, ως εκπρόσωπος κατάθεσης του αιτήματος πολιτών, την εξής κοινοποίηση ……
Σπάτα 26. 10. 2016.
αρ. πρωτ. 32481





Προς τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης .
Θέμα: Διαβίβαση αιτήματος πολιτών.
Σας διαβιβάζουμε το από 18.10.2016 υπόμνημα – αίτημα – δημοτών – πολιτών και παρακαλούμε όπως ενεργήσετε ως ανεξάρτητη αρχή κατά το μέρος που αφορά τα αποτελέσματα των διαμεσολαβητικών σας ενεργειών μεταξύ τοπικών φορέων (Ομοσπονδία κ.λ.π.) υπηρεσιών του κράτους, ελεγκτικά όργανα και τη δικαιοσύνη.
……μάθαμε δηλαδή ότι ο συμπαραστάτης του δημότη είχε το «διαμεσολαβητικό» ρόλο ….όχι ο Δήμαρχος….!!!
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Συμπαραστάτης εκτελούσε χρέη Δημάρχου κι ο Δήμαρχος ….;;;;μάλλον εκτελούσε χρέη βοηθού συμπαράστασης του Συμπαραστάτη …!!!
Όχι …δεν έχουμε ακόμα ενημερωθεί για τη σύγκλιση του ΔΣ από τον Πρόεδρο… άλλος μας έχει ενημερώσει…!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 25/2016
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.…33487…/07-11-2016
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει την 11η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση & λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του νέου σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ σε ότι
αφορά τον αγωγό εκτόνωσης του υπό σχεδίαση Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων για τους
Δήμους Σπάτων - Αρτέμιδος & Ραφήνας - Πικερμίου.
Δηλαδή…;;;
Στις 26.10. 16 που ζητούσε ο Δήμαρχος τα «αποτελέσματα»των ενεργειών από το
Συμπαραστάτη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ τίποτα για το ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΕΛ…;;;!!!
Πότε ακριβώς άρχισε ο σχεδιασμός …;;;
στις 27. 10 .16 μήπως…!!!

Οφείλουμε ν΄αναγνωρίσουμε όμως, την επιτυχή έκβαση των διαμεσολαβητικών
προσπαθειών του Συμπαραστάτη …!!!!

Μας δίνουν την επιλογή να εγκρίνουμε που θέλουμε τα σκατά…στο δεξί μας χέρι ή
στ΄αριστερό…!!!

ΟΧΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΧΩΣ την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.!!!!
ΜΙΑ είναι η επιλογή....
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ...!!!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ

12 σχόλια:

  1. Μπραβο κ Στρατικη καλα τους τα λες. Οι ανθρωποι ειναι θιασος .ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Στρατίκης είναι σοβαρός άνθρωπος και δικαίως ετέθη εκπρόσωπος της ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ διότι δεν μασάει τα λόγια του. Άλλοι θα καταπιούν την γλώσσα τους. Κυρίως καποια/ες κυρίες που ίπτανται επι φτερού....!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ (ΑΣΤΕΙΟ) ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΕΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!).
      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...!!! ΟΧΙ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΟΝΔΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. ΟΧΙ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ!!
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ "ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΒΟΛΗΣ ΣΚ..ΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ.
      ΑΡΑ...... ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ.
      ΑΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΟΝΔΙΑ.
      ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

      Διαγραφή
  2. Αυτο θα καταστρεψει την Αρτεμιδα εαν δεν την εχει ηδη καταστρεψει. Οι ιδιοι ανθρωποι που απλως αλλαζουν ομαδες κατηγορώντας αυτους που ηταν πριν μαζι. Για αυτο ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη και απλως κοιταει την επιβιωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ καλυτερο αλλωστε απ¨τον καναπε?? Κατα τα αλλα μας φταινε παντα και μονο οι αλλοι!!Αρε Καταημενη Ελλαδιτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το Δ.Σκατού κ Σ.Σκατάτος μου άρεσαν τα κλέβω.Ο Δ.Σκατού,με τον Ξεφτίλα Σ.Σκατάτο φέρνουν τα σκατά στην θάλασσα με Δ.Συμβούλιο την Παρασκεή με πλάγιο τρόπο,Παράνομα κ Καταχρηστικά,με την βοήθεια του πατημένου σκατού που θέλει να λέγεται κ Πρόεδρος Δ.Σ.
    Η μοναδική επίσημη απόφαση που υπάρχει ειναι τα σκτά στην Ψυττάλεια.Ο Απατεώνας Ψευτοδήμαρχος κ το ασκέρι του,δεν λεχει κάνει ΑΛΛο ΔΣ κ να προτείνει κάτι άλλο και η ΛΑΚΑΘΕΛΑ κ το ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ είναι παράνομες κ καταχρηστικές κινήσεις αποφάσεις του Δ ΣΚΑΤΟΥ κ τις χρεώνεται εξ Ολοκλήρου Μονοό αυτός.Χρησιμοποιήσε την Απόλυτη εξουσία που του δίνει η θέση Δήμαρχος δλδ~κάνω οτι θέλω ΕΓΩ~ κ να μην βρίσκει δικαιολογίες σε άλλα θέματα οτι δεν μπορει να λειτουργήσει ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ κ δήθεν πρέπει να το πάει στο ΔΣ.Δυο πράγματα μπορει να συμβαίνουν ή ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ κ κάνει οτι ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ,ή ελέγχεται απο το ΔΣ άρα η ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ-ΛΑΚΑΘΕΛΑ-ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ τον οδηγούν στο σκαμνί για κατάχρηση εξουσίας με προσωπικό όφελος.
    ή είναι γουβετσι η ειναι κοκορέτσι κ τα δύο σε ενα μοναδικό πίατο Δεν μπορεί να είναι.
    Χ.ΜΑΡΛΑΝΤΗ βοήθησε την δικαιοσύνη να τους βάλει πίσω απο τα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φιλε πολυ για Σ---α μιλας αληθεια τουαλετα εχεις σπιτι σου? Η επειδη εσυ κατουρας στα χωραφια! Εμεις πρεπει να τα παταμε!Αντε χασου βλακα....Και μη μας πιανεις τον χωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μόνο για ΣΚΑΤΑ μιλάω γιατί τα βοθρολυμάτα κυλάνε ηδη στους δρόμους κ τα σκατα σαν εσένα την πρόεδρο ΟΜΟ,τον Δ.ΣΚΑΤΟΥ περπατάνε ανάμεσα μας.Ναι έχω 4 μπάνια αλλά και 10 στρεμματα οικοπεδάκι,οχι σαν εσένα που χέζεις μέσα στην βίλα σου των 60τ.μ. κ στέλνεις τα σκατά σου στον βόθρο σου στο τεράστιο οικόπεδο σου των 200τ.μ.Ο Δ.ΣΚΑΤΟΥ και η κλίκα του φέρνουν σκατά στην θάλασσα και τα σκατά γενικά δεν τα θέλω σε δημόσια θέα ηλίθιε ΣΚΑΤΑ είναι έτσι τα λέει ο λαός της Λούτσας Σπάτων βοθρολυμάτων τα λένε αυτοί που είναι οι ίδιοι τους σκατά και φοβούνται την ταυτοπροσωπία τους.

      Διαγραφή
  6. Επειδη μου αρεσει το "επιπεδο σου" δεν μου λες ρε φιλε απο που στο διαλο καταγεσαι μηπως και μετακομισω εγω σε οπιο ¨η απο οπιο κολοχορι μας προεκυψες να μαθω να μιλαω σαν και εσενα ?? δεν Γ----ε ρε "ΝΤΑΛΑΡΑ" κανε μας την χαρη και μη μας λερωνεις την ιστοσελιδα??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μητσοπουθενάς κέρδισε - ότι και να λέτε- άλλη μια μάχη μετά από τη μεγάλη κωλοτούμπα. Και Βουλευτής τώρα. Οι Δημοτικοι Σύμβουλοι άφωνοι, άμοιροι και...ωραίοι. Ωσεί παρόντες (για όσους καταλαβαίνουν). Το ωραίο είναι ότι ψήφισαν μια ΜΑΚΕΤΑ , ναι όπως το διαβάζετε μία ΜΑΚΕΤΑ. Ποιος λογικός θα αγόραζε σπίτι ή θα έκανε δουλειές με μια ΜΑΚΕΤΑ? Οι διάφοροι λαγοί με δήθεν κραυγές και επαναστατική γυμναστική δώσαν το παρόν. Απο κοντά και αυτός που δεν αστειεύται, όπως δήλωσε σαν νέος Ρωμαίος Αυτοκράτορας αφού βεβαίως στείλει στη Δικαιοσύνη όποιον....αναπνέει. Φυσικα μετά την ψήφιση κατασκευής του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι έπαθε ΑΛΛΑΛΙΑ. Ακούστηκαν κάτι χαζά ότι τώρα αρχίζει ο αγώνας. Από ποιούς? Αλλοίμονο στη θαλασσα μας και στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Άρα μη διαμαρτύρεστε, ψηφίσατε αυτούς που σας εκφράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εν λογω δημοτικο συμβουλιο καποιοι αγωνιουσαν με το απολυτο δικιο τους, καποιοι ηταν σε πολυ δυσκολη θεση με το απολυτο δικιο,τους και καποιοι μειδιουσαν. Εδω εσεις θα κρινετε με πιο δικαιωμα?? Εγω λεω οτι ηταν το¨"GOLPO GROSSO" ΤΟΥΣ!! Σε"PROVA TZENERALE " ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ???

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου