Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;» - Καμία απάντηση!!

Πρώτη δημοσίευση: 13/07/2016
Ακολουθώντας την διαδρομή Πικέρμι-Κέντρο Υγείας Σπάτων μετά την διασταύρωση του Κέντρου Υγείας βραδινή ώρα υπάρχει δεξιά ένας φωταγωγημένος, όμορφος χώρος, για όσους δεν ξέρουν!
Πρόκειται για το εγκαταλειμμένο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για το οποίο οι υπηρεσίες πρασίνου, με αυταπάρνηση έχουν αγωνιστεί, με την επίβλεψη του υπευθύνου γεωπόνου, να το διατηρήσουν πράσινο για να μπορεί να εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε. Αυτό το κόσμημα που τώρα είναι σε κατάσταση απόλυτης εγκατάλειψης και πλήρης
απαξίωσης του Δημήτρη Μάρκου.
Είναι παράδοξο πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που καθημερινά πάει από το σπίτι του που είναι στο Πικέρμι, στο Δημαρχείο και από το Δημαρχείο στο Πικέρμι (ΑΡΤΕΜΙΔΑ δεν πλησιάζει) να βλέπει αυτή την αθλιότητα, να έχει την απόλυτη δύναμη να την αλλάξει και παρόλα αυτά να αδιαφορεί εντελώς γιατί πρόκειται για πολύ μικρό έργο και δεν μπορεί να έχει προσωπικό όφελος.




Ποσό αδιάφορος μπορεί να είναι;
Ποσό ανάξιους μας θεωρεί ;
Ποσό απαξιωτική είναι η αντιμετώπιση του στους δημότες που τον ψήφισαν και του έδωσαν το αξίωμα, που το ατιμάζει καθημερινά;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το απίστευτο μέγεθος εγκατάλειψης του χώρου, όπως και όλα τα υπόλοιπα πάρκα και παιδικές χαρές που υπάρχουν στον Δήμο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ψηφίζονται αποφάσεις εκατομμυρίων Ευρώ, για την δημιουργία νέων χωρών που θα λειτουργήσουν......"ποτέ"για να ρημάξουν και αυτά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Είναι προσβλητικό σε μια γειτονιά με τόσο πυκνό αστικό ιστό, που κατοικούν τόσες οικογένειες να υπάρχει ήδη ένας χώρος αναψυχής και ο ανίκανος και αδιάφορος Δήμαρχος να μην το συντηρεί, για να το χρησιμοποιούν οι περίοικοι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που λοιδορούσε κάποτε τον προηγούμενο Δήμαρχο γιατί αδυνατούσε να συντηρήσει το πάρκο του αεροδρομίου, πίσω από το BLANOS.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που υποσχόταν ότι όταν θα γίνει Δήμαρχος, ξέρει τι πρέπει να κάνει.!!!!!!!!!!! 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι επισκέπτης το πρωί και φυγάς το μεσημέρι για να πάει να ξεκουραστεί με την νοοτροπία του Δημοσίου Υπαλλήλου και όχι του Ηγέτη που θα βγει στον δήμο και θα βάλει πλάτη για να φτιάξει κάτι καλό.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που δεν γνωρίζει καν τον Δήμο του, να μπορεί να βελτιώσει κάτι;

Η εικόνα μιας πόλης ξεκινάει από την είσοδο της. Και δυστυχώς στην συγκεκριμένη είσοδο συναντάς αυτή την παρατημένη αθλιότητα για την οποία μόνο ένας ανίκανος, αδιάφορος, τεμπέλης θα μπορούσε να ευθύνεται!

Ένας δημόσιος υπαλληλάκος, βερμπαλιστής που όμως στον βερμπαλισμό του του λείπει το βασικό στοιχείο. Ο χειμαρρώδης λόγος, αφού αυτός δεν μπορεί ούτε καν να μιλήσει!!!!!!!

11 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΧΑ ΧΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΑ ΜΑΡΚΟΥ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τα κάψει κόψει όλα και θα τα πουλήσει μέχρι να φύγει θα έχει πουλήσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω ειναι σαφες οτι οι ανθρωποι τα εχουν παρατησει. Δεν ειναι τυχαιο οτι στα Σπατα τον δημαρχο τον λενε ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν την λέμε μόνο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ έχει και αλλά με πολλά υπονοούμενα Ο ΑΡΑΠΟΠΗΤΣΟΣ με τον ΛΕΥΚΟ Γ... κ άλλα πολλά χειρότερα δεν μπορώ να τα γράψω ντρέπομαι μόνο που τα ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν είμασταν σε άλλες εποχές και όχι στο προβληματικό 2016 αυτός ο δήμαρχος θα είχε καθαιρεθεί και θα είχε πάει στα δικαστήρια αλλά του κατσε κάποια στιγμή σύντομα θα τον φτύνουν όλοι το οτι δεν μένει Λούτσα δεν τον δικιολογεί να είναι τόσο αχρείος ας πήγαινε να βάλει για δήμαρχος εκεί που μένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΝΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ?Ο ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟΣ Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ? Ο ΠΟΥΛΑΚΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως ειναι οπως τα λες.....ΚΡΙΜΑ ....που τον ψηφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνος ο λαλίστατος οπαδός του ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ που εξαφανίστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστασία Βασιλάκη24 Ιουλίου 2016 στις 10:25 μ.μ.

    Κε Μαρλαντή δεν σας ήξερα ούτε σας έχω γνωρίσει μόνο από τα άρθρα σας σε αυτήν την εφημερίδα οτι έχω διαβάσει και έχετε απόλυτο δίκιο αλλά με την ΑΝΝΑ αρχηγό σας που ειναι πνιγμένη στην λάσπη δεν σας εμπιστεύομαι ουτε κανείς άλλος νομίζω.αυτόν τον παλιάνθρωπο τον τεμπέλη όποτε πήγα να τον βρώ στο Δημαρχείο να του ψάλλω έλειπε δήθεν και μετά το έσκαγε σαν κλέφτης απο το υπόγειο γκαράζ γιατέτοιον απατεώνα ψεύτη φοβιτσιάρη μιλάμε γιατι δεν του κάνετε μήνυση+αγωγή προσωπικά σε αυτόν τον αλήτη και τους υπολοίπους,Γιαννάτο"πουλησε το γήπεδο",Λάμπρου " λήστεψε ολο το κοινωνικο μπακάλικο",Μωραιτη,Ζήση,Κατραμάδο, να βρεθεί κάποιος να τελειώνουμε απο τουσ Βρυκόλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To πούλησε και αυτό ο Μητσοπουθενας μαζί με την κλίκα του και το έκαναν τάληρα και τα έριξαν στην τσέπη τους,όπως πούλησαν το γήπεδο και θέλουν να βάλουν πλαστικό ταρτάν γιά να βγάλον και άλλα λεφτά.Εσύ γιατι ρωτάς,θέλεις και εσυ μερίδιο απο τα κλεμμένα? Αυτός δέν δίνει στα δικάτου λαμόγια θα δώσει σε εσένα? τώρα θα φαει το πολύ ξύλο απο την κλίκα του ,ολοι θελουν να γίνουν Αντιδήμαρχοι και αυτοί που είναι τώρα δεν θέλουν να φύγουν.Πέφτουν κάτι χριστοπαναγιες του τύπου ρε ανίκανε άχρηστε εγώ σε έκανα δήμαρχο με τους ψήφους μου θα εχει κλοτσοπατηνάδα θα φάει και ξύλο απο τους γκανγκστερ που έχει μαζεψει.Πάντως εσύ Χρηστάκη ούτε λεφτά ούτε τίποτα η Αννα τα εχει βρει καλά με τον Μητσοτιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Σ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ.Τ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου