Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βραυρώνα - Εγκατάσταση Seatrac...όχι για Α.μΕ.Α.

Μετά από το άρθρο μου: «Ράμπα για ΑμΕΑ στην Αρτέμιδα Ξανά!! – Δείτε που» το σημείο που τελικά επέλεξε ο Δήμαρχος Δ.Μάρκου για την εγκατάσταση της συγκεκριμένης καρέκλας άλλαξε!!
Είναι άγνωστο με ποια διαδικασία και με απόφαση τίνος γίνονται αυτές οι αλλαγές. Πάντως, όπως και να έχει, για οτιδήποτε γίνεται στον Δήμο κύριος υπόλογος είναι ΜΟΝΟ ο Δήμαρχος!

Στο σημείο, λοιπόν που τελικά εγκαταστάθηκε η περιβόητη καρέκλα δεν είναι δυνατόν έχουν πρόσβαση και να εξυπηρετηθούν άτομα με αμαξίδια.

Η πρόσβαση είναι επικίνδυνη ακόμη και για αρτιμελής και αδύνατη για Α.μΕ.Α.
Μπορείτε να το διαπιστώσετε από το ακόλουθο Video που τραβήχτηκε από πεζό!

Επίσης, αν ο Δήμαρχος κατοικούσε στην Αρτέμιδα, θα ήξερε ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει ελάχιστες μέρες στην διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς κύμα και μαζεύει πάντα φύκια‼️

Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος στο Facebook και αναφέρει τα εξής:
Η εγκατάσταση του Seatrac ολοκληρώθηκε. Λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στη μορφολογία του βυθού στη θέση "Φάρος" και σε όλη την ευρύτερη περιοχή λόγω του πολύ μικρού βάθους, η τοποθεσία της εγκατάστασης άλλαξε και μεταφέρθηκε στη Βραυρώνα. Το Seatrac τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Υπάρχουν προσβάσεις από δύο πεζόδρομους, όπως φαίνεται στην εικόνα. Ο μηχανισμός λειτουργεί με τηλεκοντρόλ το οποίο βρίσκεται σε αδιάβροχη θήκη. Τα σημεία από τα οποία θα δανείζονται οι χρήστες τα τηλεκοντρόλ και στα οποία θα πρέπει να τα επιστρέφουν θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή 24/6. Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν δικό τους τηλεκοντρόλ το κόστος είναι 24,80€ και μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με το γραφείο Δημάρχου. Οδηγίες για τη χρήση του μηχανισμού μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.tobea.gr/?q=node%2F
Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή στερείται ειλικρίνειας για να μην δώσω πιο βαρύ χαρακτηρισμό και με πείτε πάλι εμπαθή.
Δεν παραδέχεται ότι ήταν εγκληματικά λάθος η επιλογή της προηγούμενης χωροθέτησης διότι το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται "Ακατάλληλο" για κολύμβηση λόγω μόλυνσης. 

Ειλικρινά, έχω κουραστεί να περιγράφω τα απερίγραπτα. Θλίβομαι που επαληθεύομαι στις προβλέψεις μου για τις ικανότητες του συγκεκριμένου ατόμου και για τις εγκληματικές επιλογές των συνεργατών του.
Πικραίνομαι γιατί πάλι θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και η Λούτσα θα μείνει υποβαθμισμένη όπως ήταν πάντα...

2 σχόλια:

  1. γιωργος παπανικολοπουλος αμεα25 Ιουνίου 2016 στις 7:55 π.μ.

    μπραβο ρε σισυφε απο την πιεση σου τι εκνε την καρεκλα αμεα εκανε παλι απατεωνια ο αχρηστος.καθε ενεργεια πραξη αποφαση αυτου του λαμογιου δ.μαρκου και της κομπανιας του κλεφτων και ληστων ειναι μονο να μην τους σκοτωσουν στο ξυλο οι δημοτες και πως θα αρπαξουν περισοτερα.στον φαρο μεχρι και τα αρχαια απογορευται το μπανιο αλλα αυτοι οι απατεωνες ηθελαν να μας πεταξουν εκει τωτα μας πεταξαν διπλα στην παραλια του μαγαζιου τους.πριν τρια χρονια με την συμμορια κατσαλιρου πουλακη ειχανε πεταξει την καρεκλα στην αλλη ακρη του κολπου που επρεπε να κατεβεις δεκα σκαλια με το καροτσακι χωρις να εχει ραμπα η να τσουλισεις στην βαθεια αμμο το καροτσακι εβδομηντα μετρα.τωρα εκει που την πεταξε αυτος ο αλητης ο ξενος δ.μαρκου πως θα φτασω στην καρεκλα? παρκαρισμα δεν εχει πουθενα θα πρεπει να παρκαρεις απεναντι στα μαγαζια και να περασεις την κεντρικη λεωφορο με το καροτσακι το στενο της εκκλησιας ειναι παντα γεματο παρκαρισμενα αυτοκινητα του παππα νεκορου και αλλων που εχουνεπαγγελματικη σχεση με την εκκλησια το βιντεο δεν ειναι σε ωρα αιχμης κ φαινονται ολα ησυχα και αδεια να κανετε την ωρα αιχμης 12-4 που δεν χωραει ουτε πεζος.αντε φτασαμε στο τελος του γκρεμισμενου τσιμεντου εχει σκαλια παλι κ πρεπει να τσουλησει το καροτσι στην παχια αμμο εικοσι μετρα και οταν επιτελους φτασεις στο καροτσι και μπεις στην θαλλασα εκει ειναι ρηχα και γεματο πετρες και βραχους.τοση απαξιωση για μας τους αναπηρους? χολερικοι ειμαστε και θα σας κολησουμε κομενο ποδι η παραλυτα ποδια ελεος πια με αυτον τον ρατσιτσο.οι μοναδικες θεσεις για την καρεκλα ειναι στο μαγαζι του φυτρου φτανεις ανετα με το καροτσι πολλες θεσεις παρκαρισματος και εκει που εβαλε εκεινη την σκηνη για το γυφτοπαζαρο στην παραλια του παρανομου τρολει εκει παμε ολοι αλλα η καρεκλα ειναι αλλου να μην την φτανουμε ουτε με τα ματια.αδιστακτος ληστης ειναι ο μαρκου και η κομπανια της δημοτικης αρχης κλεφτων ακομα και η ανθρωπια τους λειπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΗΣΤΗΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου