Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινή δήλωση εναντίωσης σε συκοφαντικό δημοσίευμα

Κοινή δήλωση εναντίωσης σε συκοφαντικό δημοσίευμα
Κοινή Δήλωση εναντίωσης στο συκοφαντικό δημοσίευμα του ενημερωτικού ηλεκτρονικού μέσου piratenews.gr.Το site αυτό, την Κυριακή 13.09.2015, αμέσως μετά την “Εορτή του Θέρους”, ανάρτησε ένα άκρως παραπλανητικό μήνυμα με σαφή σκοπό να πλήξει εμένα ως άτομο.  
Η σαφής αναφορά στο όνομά μου και με τη φωτογραφία μου (η οποία έχει υποκλαπεί) με σχολιασμό «Οι πρόεδροι των συλλόγων που διοργάνωναν τη γιορτή αποδοκίμασαν τον κ. Βασιλόπουλο φραστικά κατηγορώντας τον για μικροπολιτική και προσπάθεια διχασμού της τοπικής κοινωνίας», αναφέροντας και ονομαστικά την Κα Γιούλη Μαυράκη του φιλοζωϊκού “Πήγασος”, αποτελεί συκοφαντία διότι ο συντάκτης έγραψε χωρίς κανένα στοιχείο και σίγουρα αντίθετα από την πραγματικότητα.




Περιέργως, το περιεχόμενο αυτού του άρθρου αλλοιώθηκε μόλις 2 ημέρες αργότερα, αφαιρώντας τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες, ευτυχώς όμως έχει διασωθεί στους servers ως αποτύπωμα. 

Ακολουθεί η επιστολή-δήλωση των κ.Βασιλόπουλου (Δημοτικού Συμβούλου), κ. Τσαγκαράκη (σύλλογος “Η Διώνη”) και κας Μαυράκη (σύλλογος “Ο Πήγασος”). 

Το email για την ανάρτηση της δήλωσης εναντίωσης στο συκοφαντικό δημοσίευμα του piratenews.gr, εστάλη στα ενημερωτικά μέσα της περιοχής, στο γραφείο Δημάρχου, καθώς και στους συντάκτες του κ. Τσαγκαράκη και Κα Μαυράκη. Θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο να λειτουργούν στην περιοχή μας κατευθυνόμενα ενημερωτικά μέσα που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πηγές εξουσίας.

Παρακαλώ για την ανάρτησή της, καθώς και για τη δημοσιογραφική σας έρευνα, που θα αποκαλύψει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η λειτουργία του piratenews.gr.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου