Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΠΑΤΑ: Ηλεκτρολόγοι ‘Πείραζαν’ 500 μετρητές της ΔΕΗ –σε Μεγαλοκυρίες…το έπαιρναν σε είδος!!!

 ΣΠΑΤΑ: Ηλεκτρολόγοι ‘Πείραζαν’ 500 μετρητές της ΔΕΗ –σε Μεγαλοκυρίες…το έπαιρναν σε είδος!!!
Από την Οικονομική Αστυνομία υπολογίζεται πως οι δράστες είχαν ένα πελατολόγιο άνω των 500 καταναλωτών σε σπίτια
και καταστήματα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, ακόμα και την επαρχία.
Συνελήφθησαν χθες σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ΄ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια σε κλοπή και απάτη κατ΄ εξακολούθηση.




Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, αξιοποιώντας στοιχεία, προχώρησαν σε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν την ώρα που με εξειδικευμένο εξοπλισμό, παρενέβαιναν στο μετρητή της ΔΕΗ σε οικία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στην περιοχή των Σπάτων-Αρτέμιδας.

Φορούσαν μπλουζάκι με διακριτικά της ΔΕΗ, ενώ χρησιμοποιούσαν εξειδικευμένα εργαλεία, όπως μολυβδοσφραγίδες, εντυπώματα, καθώς και πλήθος μητρών και κεφαλών για σφράγιση κελυφών, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αρμόδιους,υπαλλήλους της ΔΕΗ.Μάλιστα, ενδεικτική είναι η περίπτωση φούρνου, όπου είχε γίνει τέτοια παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο φούρναρης να είναι σε θέση να ρίξει σχετικά την τιμή του στο ψωμί και να είναι αθέμιτα ανταγωνιστικός προς τους υπάλληλους φούρνους της γειτονιάς του. Παρόμοιες περιπτώσεις ήταν πολλές και η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των πελατών τους.Δεν είναι λίγες οι βίλες της περιοχής αυτής,αλλά και σε όλη

την Αττική όπου γίνονταν οι..ειδικές επεμβάσεις…Μάλιστα κάποιες υποτιθέμενες…μεγαλοκυρίες…τούς πλήρωναν σε είδος….!!!

Η οικονομική βλάβη που προκλήθηκε στην ΔΕΗ και στο Δημόσιο θα προσδιοριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

υπαλλήλους της ΔΕΗ.υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου