Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μαίρη Συνατσάκη: «Τι να κάνεις για κάποιον που σου γράφει "ψόφα" στα γενέθλια σου»;

Μαίρη Συνατσάκη: «Τι να κάνεις για κάποιον που σου γράφει "ψόφα" στα γενέθλια σου»;
«Don' t feel the trolls»
Η παρουσιάστρια μιλά για τα «τρολαρίσματα» που έχει δεχθεί κατά καιρούς στο διαδίκτυο 
Στο περιοδικό Big Fish, του Πρώτου
Θέματος, έδωσε συνέντευξη η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα «επικά τρολαρίσματα» που έχει δεχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά λέει το πιο κακεντρεχές σχόλιο έγινε την ημέρα των γενεθλίων της.





Στη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν στα social media της έχουν κάνει κάποιο επικό τρολάρισμα, απαντά: «Βέβαια μ' έχουν τρολάρει. Αλλά "don' t feel the trolls" αυτός είναι ο κανόνας. Τι να κάνεις για κάποιον που σου γράφει "ψόφα"; Και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων σου»;

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, την ματαιοδοξία και τα πρώτα της βήματα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν είδα ένα διαφημιστικό μέσω του οποίου ζητούσαν νέους παρουσιαστές στο ΜAD. Εγώ έβλεπα φανατικά ΜΑD και MTV και προσπαθούσα να αναγνωρίζω στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα τα τραγούδια και τα ονόματα των τραγουδιστών. Επειδή έβλεπα λοιπόν τόσο πολύ, αισθανόμουν μια τρομερή οικειότητα και με τους παρουσιαστές και με το αντικείμενο . Και κάπως αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να ταιριάξω σε αυτή την παρέα. Και φυσικά υπήρχε και υπάρχει ένα κομμάτι φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου