Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΜΑ ΣΤΟ BLOG anatakti.gr

Αρτέμιδα, 5 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 111
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οργή και αγανάκτηση μας προκάλεσε μια νέα δημοσίευση που αναρτήθηκε στο blog - anatakti.gr την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 με τίτλο «ΑΡΤΕΜΙΣ – Ομόφωνα τον Απάλλαξαν από την ΑΡΓΙΑ!!!»
Η κατάπτυστη αυτή δημοσίευση «υπογράφεται» από κάποιους που αυτοαποκαλούνται «Ανεξάρτητη (σκεπτόμενη) πρωτοβουλία εργαζόμενων στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος». Σύμφωνα βέβαια με τον λόγο και τρόπο που καταγγέλλουν το Σωματείο μας, το μόνο που αποδεικνύεται είναι ότι, είναι σίγουρα «εξαρτημένοι», ημιμαθείς και ανόητοι παρά σκεπτόμενοι και φυσικά δεν είναι εργαζόμενοι στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Με το λίγο μυαλό που δείχνει να διαθέτουν θα έπρεπε να καταλάβουν τον πολιτικό και ξεκάθαρο στόχο της προχθεσινής μας ανακοίνωσης για τις μετακινήσεις των εργαζομένων και τον τρόπο που αυτές γίνονται Θα έπρεπε να γνωρίζουν την πάγια θέση μας για το έκτρωμα που θέλουν να ονομάζουν «Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο» του οποίου στόχος είναι η κατασκευή «επίορκων» υπαλλήλων για την επίτευξη του μέτρου που είχαν συμφωνήσει με την τρόικα για χιλιάδες απολύσεις και την μετατροπή των εργαζομένων στο Δημόσιο σε μόνιμα «φοβισμένους», «τρομοκρατημένους» και «υποταγμένους».

Με το «Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο», πέρα από την κατάργηση του Συνταγματικού Δικαιώματος του «τεκμηρίου της αθωότητας» ήθελαν να διευρύνουν τα πειθαρχικά «παραπτώματα» που δεν συνάδουν με την υπαλληλική ιδιότητα αλλά και να καταργήσουν το δικαίωμα προσφυγής στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο μόνο και μόνο για να προχωρήσουν σε απολύσεις χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων με το στίγμα του «επιόρκου», στην καλλιέργεια καθημερινά του φόβου και να μας καταντήσουν υποτελείς στις πολιτικές τους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση ότι χαιρετίζουμε, στηρίζουμε και επικροτούμε την απολύτως σύννομη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της πρώην Διοίκησης του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος για την απαλλαγή και επιστροφή του συναδέλφου μας στην εργασία. Χαιρετίζουμε, στηρίζουμε και επικροτούμε την απολύτως σύννομη απόφαση της νυν Διοίκησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για την παραμονή του στην εργασία.

Ο συνάδελφος είναι αθώος, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο και να υπάρξει καταδικαστική και τελεσίδικη απόφαση!

Με αφορμή τα παραπάνω, θέλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα τα χυδαία και υβριστικά σχόλια από ανώνυμους-δειλούς αναγνώστες του συγκεκριμένου blog που καταφέρονται με ακατανόμαστες εκφράσεις κατά αιρετών και εργαζομένων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων του Δήμου.

Αυτά για να μαθαίνουν κάποιοι «έξυπνοι»… που «δεν ξέρουν τι τους γίνεται»!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 
Νίκος Κρέτσης 
Ο Γεν. Γραμματέας
Πέτρος Σταρράς

3 σχόλια:

  1. Ολοι κρινονται για τον δημοσιο γραπτο τους λογο πολιτικα και ηθικα. Αλλο ενα κειμενο απο το σωματειο που ουσιαστικα για πρωτη φορα ξεκαθαριζει στην μικρη μας κοινωνια την θεση του για διαφορες πειθαρχικες περιπτωσεις υπαλληλων. Στην μικρη κλειστη μας κοινωνια ο καθενας απο εμας πλεον μπορει να καταταξη ψηλα ή χαμηλα στον πολιτικο και ηθικο του δεικτη τον σωματειο. Δεν μπορω βεβαια να επιβεβαιωσω εαν οι αποψεις αυτες εχουν την στηριξη του συνολου των εργαζομενων. Πιστευω ως ενα σημειο τα αναγραφομενα στην αρχη της επιστολης δεν στηριζω ομως ουτε την ατιμωρησια ουτε ειναι τυφλος και δεν βλεπω τα χαλια της πολης μους στους τομεις που εχει ο Δημος. Διαφωνω καθετα με το στυλ και το υφος στο τελος της επιστολης. Χρειαζεται αυτοκριτικη και περισυλλογη μπροστα στα τοσα προβληματα και οχι τσαμπουκας. Η εχθροτητα των πολιτων απεναντι στον Δημο και τις δομες του δεν ειναι τυχαια οφειλεται στο χαλι που παρουσιαζει η πολη. Περιμενω και ισως περιμενω για πολυ για να δω μια σωστη πολιτικα επιστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ7 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:14 π.μ.

    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ?
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
    ΑΝ Ο ΑΘΩΟΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙ ΤΟΤΕ ? ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Αυτό λέγεται νταβατζηλίκι οχι προστασία εργαζομένων μάγκες συνδικαληστάδες μας.Το πιάσαμε το υποννοούμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ"ΝΟΜΙΜΑ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΙΖΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ,ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΕΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ,ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου