Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έφτιαξαν ρούχα που κάνουν "αόρατους" τους διάσημους στους paparazzi

Έφτιαξαν ρούχα που κάνουν "αόρατους" τους διάσημους στους paparazzi
Υπάρχει μία νέα συλλογή ρούχων γι αυτούς που επιθυμούν να μένουν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο DJ Chris Holmes δημιούργησε τα Anti-Paparazzi ρούχα και σύμφωνα με το LaughingSquid, πηγή έμπνευσης του δημιουργού στάθηκε η παρατήρηση που έκανε σε κάποιες τυχαίες φωτογραφίες, ότι συγκεκριμένα ρούχα είχαν ως αποτέλεσμα να μην είναι καλές οι λήψεις.
"Όταν φορούσα ρούχα που αντανακλούσαν το φως, διαπίστωνα ότι οι φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα σόου δεν ήταν καλές γιατί το φλας αντανακλούσε στα ρούχα μου και έκαιγε το υπόλοιπο της φωτογραφίας" έγραψε ο δημιουργός στο BetaBrand.
"Παρόλο που δεν ήμουν σίγουρος ότι οι φωτογραφίες καταστρέφονταν από τα ρούχα μου, σκέφτηκα να δουλέψω σ' αυτή την κατεύθυνση και δημιούργησα τα Anti-Paparazzi ρούχα, που χρησιμοποιούν την αντανάκλαση του φωτός για να αχρηστεύσουν τις φωτογραφίες των Paparazzi, πράγμα τέλειο για όσους δεν θέλουν να τους βγάζουν φωτογραφίες", σημειώνει.
Σύμφωνα με τον businessinsider, o Holmes έχει σχεδιάσει  φούτερ, κασκόλ και μπλέιζερ, ενώ δέχεται προτάσεις για να επεκτείνει την collection του. Τα Anti-Paparazzi ρούχα δεν είναι ακόμα διαθέσιμα αλλά ο δημιουργός δέχεται προτάσεις για το concept.




Πηγή: Έφτιαξαν ρούχα που κάνουν "αόρατους" τους διάσημους στους paparazzi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου