Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ
«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές», τονίζει. Σκληρή κριτική κατά του αναπληρωτή Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την ΑΔΕΔΥ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές» τονίζει ο κ.  Μητσοτάκης.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση καταργεί την αξιολόγηση, σταματά τον έλεγχο για τις παράνομες μονιμοποιήσεις και τους διορισμούς με πλαστά πιστοποιητικά, πως καταργεί το νέο, σύστημα επιλογής προϊσταμένων και ότι τροποποιεί το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κλείνοντας το μάτι, όπως λέει, στην ανομία.

«Υποκύπτουν στο λαϊκισμό και στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους. Οι μάσκες έπεσαν. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους τη σιωπηλή πλειοψηφία τόσο των έντιμων και εργατικών δημοσίων υπαλλήλων όσο και της κοινωνίας» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου